Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Stendzenieks noliedz pārmetumus par reklāmas klipa mūzikas plaģiātismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!!!
!
Nožēlojami, ja pārdod savu vārdu un dvēseli. Pats paliec līdzīgs šiem reklamējamiem,kuri dzīvo uz cita darba augļiem.
Mibions
M
Kur var dabūt redzēt šo brīnum-video
Mibions
M
Patiesībā ir dzirdēti dažādi viedokļi par Stendzenieka kampaņām un konkrētām reklāmām. Neko jaunu nav iespējams izgudrot, tomēr tik rupji strādāt arī nedrīkst. Domāju, ka kādas mazas kompānijas jaunieši varētu izdomāt k-ko oriģinālāku, bet vienkārši visi vēršas pie ZOOM, jo tas ir Stendzenieks. Tā ir vieglāk pamatot sponsoriem lielās naudas izšķiešanu.
Gudrons
G
Muzonu ari reklamai nozagushi no Cinematic Orchestra - " To Build A Home" - CD' Ma Fleur. Neko jau no TAS ZAGLJU UN AFERISTU VARZAS citu nevareeja sagaidiit. .....kakoij kaseljok, nebral nikakova kasheljka! stendzeniek....tы, что, полный идиот или придуриваешься!? Shitie Latviju toc' sausu izzags..... nu cik var biedri skjele un biedri sjleser?
!
!
Ir vai nav plaģiāts, bet Stendzenieku vēsture tiesās par to ļaunumu, ko viņš, kalpodams noziedzīgam grupējumam, cilvēkiem nodara.
YouTube
Y
youtube meklet: Par labu Latviju pirmais variants
Pelēkais Vilks
P
Protams, ka stendža nenodarbojas ar plaģiātismu, Dižās Kaijas Inspirācija konsekventi nodarbojas tikai un vienīgi ar augstākā mērā radošu pieeju reklāmpasaules kultūras mantojumam. Sakarā ar lielo noslogotību Dižais kļuvis mazliet paviršs un sāk pieļaut kļūdas, kas viņam un viņa labajiem cilvēkiem var izmaksāt neredzēti un necerēti dārgi...
Vecās Nokijas lādētājs
V
Incanti būtu uzzināt, kas ir bijis tas vietējais "muzikas dizaineris", un kur to netā plaģiātu vēl varētu atrast un aplūkot? Redz, kā -- "noskaņa" un meldiņš nosperti no konjaka (padārga konjaka) reklāmas, kura oriģināli aicina iedzert labu konjaku kā dzīves ceļā pavadošu vērtību ... zīmīgi, he he
->>Oppā
-
Ja zagli pieķer zagšanā, tad tas nav nekāds melnais PR. Kādu gan Latviju var izveidot tie kas prot tikai zagt un melot?
JNK
J
Oppā, man šķiet, ka šoreiz esi iebraucis žOppā. Nezinu, vai ir kādam vajadzība maksāt, lai pateiktu taisnību. Varētu padiskutēt, ja kāds, kurš vismaz pazīst notis un akordus, būtu izteicis pretēju viedokli - tādu nav. Tāpēc, ja vien tā nav Tava pamatprofesija, rakstīt žultainus komentārus, ej labāk padzer alu un nespried par sev galīgi nesaprotamām lietām. Bet ja esi PLL sabidrisko attiecībukomentētājs, tad arī - paprasi savu honarāru par šiem komentiņiem un arī ej padzer alu.
skaitļi nemelo
s
This video is no longer available due to a copyright claim by Intrigue Music, LLC c/o Patrick Watson.
Oppā
O
Redzi skaidri, ka tas ir ...jēlo negatīvistu vienīgā iespēja, kā jebkuru nomelnot un apgāzt ar dubļiem! Kā nekā: "nu kā var nesolīt" - "visi zog" , "visi zagļi".......... Vārdu sakot - tāda ir to paranojas pārņemto šlaka!
Oppā
O
Interesanti, cik samaksāts Liepiņam par šo ......melno PR????????? Un vēl skaitās profesionāls muziķis! Laikam tikai leijerkastnieks!!!!!!
Dr.siksna
D
zagļu bandas cienīgs stiliņš... paceļu kāju un uzč..urāju šiem visiem
duriks
d
stendzim vajadzeetu mazaak spikot no aarzemnieku "best case" prakses. a to visu laiku briinijos - kur mums tik talantiigs reklaamas calis - nu geniials. izraadaas, sameejais tik zog idejas no pasaules prakses. ruugta vilsanaas tajaa genijaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VIDEO

Oriģinālo klipu var noskatīties šeit

Par labu Latviju! klipu var redzēt šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas