Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Štokenbergs: Raivis Dzintars kļuvis par žurnālistu negodprātības upuri

Lai lemtu par partiju apvienības _Vienotība _sadarbību ar partiju Visu Latvijai!, vispirms jāredz tās programma, un izskanējusī informācija par it kā prasīto naudu nozīmē, ka Visu Latvijai! līderis Raivis Dzintars kļuvis par upuri negodprātīgiem žurnālistiem. Tā publiski izskanējušo informāciju par prasītajiem Ls 10 000 par katru deputātu kandidātu, kas būtu jāmaksā par iekļaušanu _Vienotības _sarakstā, komentē partijas Sabiedrība citai politikai valdes priekšsēdētājs Aigars Štokenbergs.

Jau ziņots, ka pats R.Dzintars noliedzis, ka būtu Vienotībai pārmetis vietu tirgošanu kopējā sarakstā. «Sarunu laikā ar Visu Latvijai! Aigars Štokenbergs tiešām izteica viedokli, ka kopēja saraksta gadījumā mūsu partijai vajadzētu nākt ar attiecīgu kampaņas līdzfinansējumu – 10 000 latu par katru kandidātu, taču tas nekādā ziņā nebija piedāvājums nopirkt vietu, kā to mēģina interpretēt,» uzsvēra R.Dzintars savā blogā Diena.lv.

«Bija runa par principiem, kā plānojam finansēt priekšvēlēšanu kampaņu. Taču vispirms ir jāredz Visu Latvijai! programma – uzstādījumi ekonomikā, sociālajā, kultūras, izglītības jomā. Sarunas ir iespējamas par konkrētu rīcību, nevis abstraktiem pieņēmumiem,» norādīja A.Štokenbergs, uzsverot, ka par sadarbību ar Visu Latvijai! varēs runāt tikai tad, «kad būsim tikuši skaidrībā ar Meierovica biedrību», proti, Vienotība izlems par sadarbību ar Sarmītes Ēlertes vadīto sabiedrisko organizāciju Meierovica biedrība par progresīvām pārmaiņām. Šī biedrība esot Vienotības pirmā prioritāte.

A.Štokenbergs atturējās komentēt iespējamo Vienotības un apvienības TB/LNNK startēšanu vienotā sarakstā, norādot, ka vispirms tēvzemiešiem par to jāizlemj partijas kongresā. Tomēr, atšķirībā no Visu Latvijai!, TB/LNNK nostāja ekonomikas, nacionālajos, kultūras un izglītības jautājumos ir skaidri zināmas.

TB/LNNK valdes priekšsēdētāja vietnieks Gaidis Bērziņš norādīja, ka līdz šim nav runāts par iespējamo vietu skaitu, ko tēvzemieši varētu saņemt Vienotības sarakstā, ja izdotos vienoties par kopīgu startu vēlēšanās. Nav bijusi runa arī par finansējumu un personālijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas