Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Strīķe: KNAB priekšnieka iecerētā reforma nav pamatota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maņka
M
Annai Strīķei beidzot kaut kas jāstrādā. Viņai taču nebūs laika gaisa bijāšanai birojā. Tur taču arī paiet laiks. Šķic atpakaļ no kurienes nāci.
Skaistule
S
Jāpiekrīt! Niku zagle. Jo TĀ Lelle bija ar pietāti cita rakstītam vārdam. Domas izsacīja šerpas, bet respektējot citu viedokļus. Šī Lelle atšķiras un gribas teikt - tiešām niku zagle.
daunitis
d
Strīķei sen laiks atgriezties patruļdienestā, pie dzērāju savaldīšanas. Lielākiem darbiem vajag cilvēkus ar lielākām smadzenēm. Vai kāds, kurš te pauž seksuālu jūsmu par Stŗīķi, nav sev uzdevis jautājumu par KNAB skaļās intensīvas darbības imitācijas sauso atlikumu? Kur ir REĀLI līdz tiesai novestās lietas?Kārtīgi profesionāļi veic izmeklēšanu, nevis kladzina presē par izmeklēšanas detaļām.
EXE
E
Vispār Vilnītim ir taisnība. KNAB reģionos kādu noķer tikai tad, ja kāds nostučī.
ko saka skaitļi
k
.... biroja priekšnieka vietnieces Jutas Strīķes vadītās Apkarošanas daļā strādā aptuveni 60 cilvēki un struktūrvienības gada budžets ir teju miljons latu, bet sākto kriminālprocesu skaits šādam resursam ir pārāk zems – 18, 16 un 16 attiecīgi 2007., 2008. un 2009.gadā..... Konflikts te var būt tikai par to, ka Strīķes vadītā nodaļa NESTRĀDĀ un Vilnītis grib, lai tā beidzot sāktu strādāt ! Salīdzinot ar policiju, uzsākto kriminālo lietu skaits ir vienkārši smieklīgi mazs. Lai gadā ierosinātu 16 lietas, no kurām 3-4 vispār nonāk līdz tiesai, valsts NEVAR atļauties tērēt tam miljonu latu. Pa to naudu 100 000 pensionāriem var piemaksāt pie pensijas 1000 Ls gadā un 50 tūkstošus bērnu var nodrošināt ar bērnu dārzu vai skolu !!!
to nu
t
Zem Strīķes jau nav tikai operi.... Kāpēc aizmirsi pieminēt viņu skaitu un viņu darbu rezultātus????
sera
s
atkal reklāma ir virsū rakstam. diena, vai peļņa tiešām ir svarīgāka par cieņu pret raksta autoru un lasītāju?
Nu
N
Tos tev vilnītis uzkombinēja? 16 nosūtītas lietas apsūdzības uzrādīšanai ar entajiem apsūdzētajiem uz 15 operiem ir maz? Ja kāds ko tādu saka, tas vai nu stulbs vai melis. Un tagad vēl izdomā, ka ja jau rezultāti tik labi, tad pamēģināsim, vai tie būs tik pat labi, ja liks strādāt pa vienam vai diviem, bez citu atbalsta. Policiju labāk nepiemini.
Viedoklis
V
Pienācis laiks novērst iekšējās nesaskaņas KNAB. Premjeram, acīm redzot, jāveic vadošo kadru reforma, jo, manuprāt, tādēļ KNAB strādā neveiksmīgi: daudz sāktu un nepabeigtu lietu.
ko saka skaitļi
k
..... biroja priekšnieka vietnieces Jutas Strīķes vadītās Apkarošanas daļā strādā aptuveni 60 cilvēki un struktūrvienības gada budžets ir teju miljons latu, bet sākto kriminālprocesu skaits šādam resursam ir pārāk zems – 18, 16 un 16 attiecīgi 2007., 2008. un 2009.gadā..... Konflikts te var būt tikai par to, ka Strīķes vadītā nodaļa NESTRĀDĀ un Vilnītis grib, lai tā beidzot sāktu strādāt ! Salīdzinot ar policiju, uzsākto kriminālo lietu skaits ir vienkārši smieklīgi mazs. Lai gadā ierosinātu 16 lietas, no kurām 3-4 vispār nonāk līdz tiesai, valsts NEVAR atļauties tērēt tam miljonu latu. Pa to naudu 100 000 pensionāriem var piemaksāt pie pensijas 1000 Ls gadā un 50 tūkstošus bērnu var nodrošināt ar bērnu dārzu vai skolu !!!
ggf
g
Dombrovskis - āzis par dārznieku
Nu
N
Var tikai piekrist. Normāli tas nav. Bet to var pārmēst arī Jums personīgi, jo kā tas nākas, ka Latvijas tauta ir tik negudra, ka regulāri ļaujas sev iekrāpt tādu daudzumu priekšstāvju, kuri nu nekādi neveicina korupcijas izskaušanu. Bet varbūt Jums un vidusmēra Latvijas iedzīvotājam patīk priecāties ziedojot naudu slimnīcai un arī patīk, ka to kāds sev izmantojot amatu nozog.
Nu
N
KNABs nav nekāds privāts kantoris un vēl jo vairāk vilnīša privātā humpalu bode. Un ja kāds aiz stulbuma vai ļaunprātības kaitē valstij, klusēt par to ir nepieļaujami.
Liva
L
16 lietas? Kas īsti nav kārtībā ar to KNAB - jau piekto gadu dižojas kā pāvi par savu nenovērtējamo vērtību kā vienīgajiem nelietību apkarotājiem, tikai kāpēc tie vārdi īsti nesaskan ar darbiem? Vieniem patika Strīķe, citiem Loskutovs, citiem atkal Vilnītis, bet rezultāts nemainās - lai kas to biroju vada, runāšana vien tur notiek. Neviens oligarhs nav cietumā, un visas ierosinātās lietas jau teju desmit gadus tiek "tiesātas". Kā tas var būt, ka ir vēlēšanas, un vēl aizvien nav iztiesāts, vai iepriekšējās velēšanās tika pārkāpts likums vai nē?
ann
a
neko sev padotā, publiski sūdzēties par priekšnieku, tas, liekas, jau ar ētiku nevienojas. Jebkurā privātā darbavietā strīķe jau mantas kravātu kartona kastē:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas