Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Strīķe: meklē jaunus nelikumīgus ienākumu avotus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
IncParaac
I
Kurmuļīc -zvirbuļīša astīti osta? A "cepeti rovītē"? Kurš - beļaš' pelnīs? Ak, slīmest!
Šampēteris
Š
Lai KNAB darbs būtu rezultatīvs, nedrīkst aizmirst tiesnešu korpusu apgādāt ar mikrofoniņiem, kameriņām.
nīgrais
n
Klasiķus vajag lasīt - Gogoli, Čehovu, - tad zināju, ka šāda metode "jauna" varbūt bija XIX gs. vidū, bet ne mūsdienās.
sirmais
s
Vislabākā ieslodzījumu vieta ir klaijs lauks un dzeoņdrātis.
Andris
A
Nuja 11:33 ...jābeidz Lielā Bibliotēka. To sākumā, gadus 5 varēs izmantot kā cietumu, un tad,... ------------------------------------------------- Be t kamēr ceļ Lielo krimino-tēku - nav ko pašreizējā krīzes laikā ākstīties ar mākslām - arī Operu un teātrus varētu fiksi izmantot cietumiem. Grimētavas jau uzreiz ir izmantojamas par kamerām, bet zālēs varētu būt vai nu zortēšanas punkti, vai pāraudzināšanas lekciju norises vietas
Nuja
N
lielaisjānis 11:26 Kārtība jāveido no pamatiem: Jāuzceļ vairāki jauni lieli cietumi, tad var pastiprināti sākt meklēt tos kas tajos uzturēsies, bet ne jau otrādi. -------------------------------------------------- ------------------- Doma neslikta. Tāpēc pēc iespējas ātrāk jābeidz Lielā Bibliotēka. To sākumā, gadus 5 varēs izmantot kā cietumu, un tad, kad mūsu ierēdņi būs pāraudzināti un sapratīs, ka apzagt valsti nav labi - salikt tur iekšā grāmatas. Tā būtu ieekonomēts daudz līdzekļu, un sasniegti visi cerētie mērķi.
lielaisjānis
l
Kārtība jāveido no pamatiem: Jāuzceļ vairāki jauni lieli cietumi, tad var pastiprināti sākt meklēt tos kas tajos uzturēsies, bet ne jau otrādi.
lielaisjānis
l
Meklēt varbūt ir labi, bet ka tie lielie atradumi arī līdz tiesai nonāktu un kāds lielais kārtīgi tiktu iesēdināts, īpaši nav manīts...
vvv
v
Visādi KNABJI un kontroles ir pupu mizas.Tiek tērēta valsts nauda ,bt reāli sodīts netiek neviens. Par dažiem tūkstošiem vismaz kaut ko murmuļo, par miljoniem nāves klusums.
Oskars
O
Kāpēc Viņa nemeklē AIZPLŪDUŠOS MILJARDUS ??????????
izteikta paranoja
i
jā labs virsraksts
Человек
Ч
"Стрике ищет новые источники нелегальных доходов". Заголовок можно понять и так. В университете учат, что при прочтении предложения оно не должно звучать двусмысленно. Но учат, видно, не всех.
Nuja
N
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x ceriba 10:34 Ir jacer, ka Latvija godigu cilveku ir vairakums, kuri tad ari pazinos par to, ka atseviski zagli, blezi, alkatigie monstri veido sis shemas, blediba, pazog Latvijas tautu, valsti. --------------------------------------------------- ---------------- Ir jau ir jācer - ka Latvijā godīgu cilvēku ir vairākums. Tikai viņi pie valdīšanas netiek. Jo - tas kurš tiek pie valdīšanas, automātiski no godīgajiem svītrojas.
hi-hi
h
nu baiga vecenene, uz zoopartku, jo tur vienigie dzivnieki nezog, jo sez aiz restem hi-hi
pzd
p
ja visus valsts mantas izšefteetaajus sabaaziis cietumos , tur vietu pietruuks un buus akuuta situaacija iereedņu truukumaa, to nedriikst dariit taapat kaa pareksa Žiidiem liegt pelniit procentus , var iestaaties valsts sabrukums

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas