Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sudraba ar saskaņiešiem apņēmusies jau pirmajās 12.Saeimas sēdēs virzīt ideju par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux-NEGATĪVS
l
Tā diemžēl ir! Un ne jau tas vien. Ušakovs pie saviem maizes un ideoloģiskajiem tēviem brauc , kad vien vēlas, lai saņemtu kārtējos norādījumus. Un dīvainā kreivijas kultūras ministra "privātā vizīte", pēc kuras SC sāka īpaši rosīties vēlēšanu sakarā. Ilgi jau nebija jāgaida, kad kremļa tumšais zirdziņš Sudraba parādīja, kā intereses viņa aizstāv. Viņas bīdītāji labi bija izpētījuši, ka viņas atbalsts ir lumpenizētā tautas daļa, kura krīt ģībonī par "taisnīgumu",nesaproto, ka lai kādām iedotu, kādam citam jānopelna vai arī jāatņem. Tas, ka par tautas vēlētu prezidentu aģitē tieši šī kremļa pakalpiņu kompānija, ir viens no iemesliem, kāpēc esmu pret tautas vēlētu prezidentu.
FABRICATI DIEM, PVNC!
F
Esmu pret. Parlamenta ieceltais vismaz tiek kaut kāda kompromisa rezultātā iecelts, kamēr tiešās vēlēšanās var izbīdīt arī kaut kādu radikāli, un tad varētu sākties "jautrība", varbūt ne gluži "Musulmaņu brālības" laiku Ēģiptes vai tagadējās Turcijas stilā, bet vienalga nekā laba tādā gadījumā nebūtu. Ir gan vēl cits variants - vēlam pa tiešo, bet pilnvaras apšņāpjam, nevis palielinam, kā šīs idejas bīdītājiem gribētos, citādi sanāk mazināt Saeimas varu un tad ir iespējams Janukoviča variants kā Ukrainā.
Putens
P
Baidies, Apmierinātais Urāl, baidies! :D
sisino
s
OME rullē!?
ryt780
r
Viņš ir pārkāpis drošibas līdzeklis, tatad uz reiz apcietinājums. Par to jau nav tiesai jālemj bet gan policijai jārīkojas. Es tā padomāju, Jezdakovas kundze, Vaškevičs, cik cilvēkiem dzīvi izputināja, bet nu redz Dieva pirksts, vai dots devējam atdodas
Juris.B.
J
Lat ar šo ziņu steidzami dodies uz DP! Ja neiesi, tevi uzskatīs par līdzzinātāju! Par to draud kriminālatbildība.
ļogs
ļ
Vecmeitai sakāpis galvā no kremļa aģentu glaimiem, bet patiesībā viņa neko nav paveikusi savā darbā iepriekš, izņemot kalpošanu karginiem parex un žēlošanos, ka visi citi slikti.
redz...
r
sūkā sev .. sūda krievs smirdīgais.
pokujvenjiki
p
saprotu, ka līcītim nepatīk Sudrabas partija, bet tāpēc saukt par muļķiem visus kas par viņu balsos? tas galīgi neiet krastā.
PIETIEK
P
I., atvainojos, nav diemžēl persona, ne ar gudrību saistīta, ne ar atmiņu. Kādēļ cilvēku simtiem tūkstošu bija jādodās prom no savas Dzimtenes???!!! Kādēļ???!!! Vai palikušie, tie, kuriem bija darbs, un tie, kuriem tagad ir tas darbs, jo trīsimt tūkstoš ir projām, vai palikušie tā rezultātu nesaprot???!!! Kāds te ir sakars ar debesmannu???!!!
NEGATĪIVS
N
Latvijai nevēlamu Kremļa šeftmani vizina ar Saeimas auto Šonedēļ Rīgā savu rakstu krājumu prezentēja Kremlim pietuvinātais polittehonologs Modests Koļerovs, kurš Lietuvā, Igaunijā un Gruzijā iekļauts nevēlamo personu sarakstā. Uz pasākumu Koļerovu atveda Saeimas auto ar nr. AA 8013, tā reģistrēta uz «Saskaņas centra» vārda. Pasākuma pirmajā rindā bija redzama arī valsts kontroliere Ingūna Sudraba, turpat arī valodas referenduma organizators Aleksandrs Gapoņenko. tvnet.lv/zinas/latvija.
NuNuNu
N
I'll be watching you sudraba&sponsori
vsevolods
v
Arī jānomazgājās, jāielec vilcienā, pēc tam arī metro, lai apmeklētu vienīgo vēlēšanu iecirkni Londonā.
Ba-you
B
Sastāvs visai pabāls. Daudzi cilvēki diemžēl nav padomājuši ar galvu un paļāvušies uz gadījuma cilvēkiem, nevis uz profesionāļiem (kādi jau nu mums tie ir, tādi ir). Saprātīgu kodolu būs visai grūti izlobīt. Uzvarējusi ir ne tā saskaņa, bet nesaskaņa!
BBKK
B
Varbūt tev jāveic eksorcizma rituāls

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas