Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

SVF pārstāvis: Latvijai ir iespējams 2014.gadā pievienoties eirozonai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nemuldi
n
ko nozīmē "balstās"? No kopējā eksporta koksne un tās izstrādājumi sastāda apmēram 20%.
Nav svarigi
N
Nemot vera, ka eksports balstas uz pamatigu koku izcirsanu, tad nav skaidrs, kada veida plano atgut aizdoto naudu.
Я и говорю, чем скорее вы все отсюда уедете, тем лучше: "Korekcija 22:17 Aizbrauciet uz "brūkošo eirozonu" un tad kladziniet pakaļ Kremļa murgiem. Eiropā viss notiek. Vācijā mazākais bezdarbs trīsdesmit gadu laikā. Trūkst gan melnā, gan baltā darba strādnieku. Tāpēc arī taisa darba tirgu vaļā. Cilvēki no Indijas, Ķinas ar vajadzīgām specialitātēm dabū darba atļaujas uz reiz.Aizbruciet uz Prāgu, aizbrauciet uz Varšavu. Nevajag pasakas stāstīt. Ja kaut kas brūk, tad tikai jūsu krievu propagandas pielietajās galvās."
Korekcija
K
Aizbrauciet uz "brūkošo eirozonu" un tad kladziniet pakaļ Kremļa murgiem. Eiropā viss notiek. Vācijā mazākais bezdarbs trīsdesmit gadu laikā. Trūkst gan melnā, gan baltā darba strādnieku. Tāpēc arī taisa darba tirgu vaļā. Cilvēki no Indijas, Ķinas ar vajadzīgām specialitātēm dabū darba atļaujas uz reiz.Aizbruciet uz Prāgu, aizbrauciet uz Varšavu. Nevajag pasakas stāstīt. Ja kaut kas brūk, tad tikai jūsu krievu propagandas pielietajās galvās.
Jautrīte
J
Vai neprasās pēc referenduma šai sakarā? Sakārtot budžetu - tas ir svētīgi, bet taisīt hari-kiri brūkošajā eirozonā - tās būtu neprāts...
Oskars
O
STULBI ,bet 17gadā LATVIEŠU STRĒLNIEKI bija arī KREMLĪ .....
Kad
K
mēs pievienosimies eiro, tad pasaulē būs kārtējais "lieliskais piemērs", kā izdzīvot ar apmēram 150 £ mēnesī, maksājot visu summu par mājokli, atsakoties no ēdiena un dzēriena. Tad atkal valstvīrus slavēs un mēs būsim kārtējo reizi tie idioti, kas stāvēs rokas gar sāniem, acis nemirkšķinot, kaut vai zaudējot samaņu no bada... Tomēr TIESĪBAS ELPOT vēl būs...
Ministry of Truth
M
Nē, ne tā! Labāk šādi: Eirozonai ir iespēja 2014. gadā pievienoties Latvijai. Vai vēl labāk: SVF ir iespēja 2014. gadā pievienoties Vilka vārdā nosauktajai Lemberga vārdā nosauktajai Latvijas Republikai Krievijas Federācijas kontrolē.
Было интересно почитать английскую прессу про присоединение Эстонии к евро. Кажется, это была Гардиан. "Еврозона рушится, зона шатается -- а Эстония в неё лезет. Зачем?" И далее они объясняли: "Экономика Эстонии очень маленькая, просто невиданно крошечная. И эта экономика невероятно пострадала от кризиса, будучи и без того слабой. Поэтому Эстония так решила -- нам до конца не понятно, решение спорное, но Эстония так решила -- что с евро ей будет больше стабильности".
nesaprotu
n
nafig mums tas jevromēsls vajadzīgs, tāpat tas Jevrosojuzs drīz sabruks ar visiem tiem saviem papīriem.
infa
i
Igauņi ir ļot apmierināti, ja kas, ar eiro.
jautrais
j
.. tik ilgi Latvijā vai kāds izdzīvos...
selga
s
Dikti jau nu mums tas ir vajadzīgs,lai vēlreiz aptīrītu.
trusis nejaukais
t
ir visai loģiski, ka tik katastrofāla pirktspējas samazināšanās iekšējā tirgū noved pie relatīva eksporta apjomu kāpuma.
UK
U
Kad Lielbritānija iestāsies, tas būs rādītājs, ka ir vērts. Latvijai tas bija nepieciešams pirms krīzes, tagad nav būtiski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas