Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valdība vienojas par 7% budžeta deficītu, četras nozares būs prioritāras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
greshka
g
Pakausim taisnība. No tiem cipariem reibst galva liekas 40. % ir 40.% bet beigās izrādās 7.% . Vai kāds var saskaitīt pareizi?
Sems
S
Par Godmaņa valdību rakstīja vai nu sliktu vai neko, bet par šitiem otrādāk. NEticu šādu faktu objektivitātei .
zigis
z
Nedrikst samazinat PVN Izdevejiem.Bez lasisanas kadu laiku var iztikt ,un,kas grib var bibliotekas lasit,cik sirds velas.Nav izdevejiem jaklust par miljonariem,ka tas jau tagad ir .Bet obligati jasamazina PVN medikamentiem,jo bez tiem NEKADI NEIZTIKT un nevar neko atlikt uz labakiem laikiem.Pie tam BRIESMIGI dargas veselibas aaaaaprupes un NESAMERIGI AUGSTAJAM dargajam zalem,par ko brinas pat arzemes.Kapec to pelauj!Kas to var regulet?
***
*
Zalāns ir tāds glumš un iedomīgs tips. Vismaz tādu priekšstatu viņs par sevi ir radījis gan no Dombura raidījumiem, gan preses kopumā. Tā viņa runas maniere ir neciešama.
Berta
B
Latvieši ir sīksta izturīga tauta - ja izturējām krievu laikus, tad izdzīvosim! Bez tam, nevienai tautai, kurai ir tik daudz brīvas un auglīgas zemes, nav iespējama izmiršana.
40% samazinājums, kas patiesībā esot 7% samazinājums, velk uz aritmētisko krekliņu sēriju :))
Berta
B
Un paldies Angelai Merkelei par palīdzīgu atbalstu!
Berta
B
Mīļie cilvēki, atcerieties taču 90.-tos gadus, kad pensionāriem bija jāiztiek ar 28 latiem, preču talonus un restes pašiem savu logu priekšā. Tad taps skaidrs, ka nevienas šausmas nav bezgalīgas.
fils
f
he he, skatieties nepaarrekinieties savaadaak taas buus speeles baigas!
pakausis
p
40%... 20%.. 7%... veel kaut kaadi citi 7% kuri patiesiibaa ir 40% kuri veelaak atkal izraadaas ka ir 7%... vells nu kaapeec nevar to visu izskaidrot vienkaarshi taa lai taads baurs kaa es ar kaut ko saprotu.. jeb kaarteejo reizi tas nemaz nav vajadziigs lai vienkaarshie cilveeki saprastu ko augshas dara??
līdzjutējs
l
Negribētu būt šo četru "prioritāro" nozaru darbinieku vidū. Patiesi jūtu viņiem līdzi. Atņemt naudu un tad nosaukt par prioritātēm - tā jau ir bezkaunības augstākā pilotāža.
gm
g
Es gan nesaprotu, kaadeelj shajos bargaas taupiibas laikos tiek izveidota jauna ministrijs - Zivsaimnieciibas. Amats esot piedaavaats kaadam Dripem. Vinjsh veel domaa. Viss atkariigs, ko vinja guru Ainars nolems.
bimbam
b
Nu nesen jau arī Merķele pabrīnījās, ka Latvijā iznāk lielāks finansējums ves. nozarei, kā Vācijā, es tikai nesapratu, tas bija domāts uz vienu cilvēku, vai kā, jautājums ir - kur tā nauda paliek? --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------ Te jau ari ir ta atbilde, kadel praktiski 20 gadu laika veselibas nozare tisi netika reformeta un visi labie nodomi, pat, ja kads naivi iedomajas ko darit, atduras pret klaju nevelesanos ko mainit! Ta tas ir visas nozares ar valsts finansejumu!
Arturs Mekšs
A
Vakar viens skaitlis,šodien no rīta bij 6,5 tagad jau 7 % Cik tad īsti,un kad šeit kāds sāks runāt atklātu valodu?! Esmu par labām pārmaiņām!
atsevišķa žurnālista » ne
a
interpretācija 2: visbiežāk tas gadās Dienai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

SVF piekritis 7%, spēkā skarbākais scenārijs

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas