Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vaškeviča spridzinātāji varētu būt saistīti ar vairāku uzņēmēju slepkavībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RRR
R
Aigars Lūsis, GALJAS uzneemeejs, nesamaksaaja Media Grupai (!) un tika noshauts. Vina dziivesvieta bija blakus Ellas Ivanovas dziivesvietai. Kas pasuutiija Ellu Ivanovu? Vai tam nav bijis sakars ar spirta biznesmenu galinaashanu? Vai kaimini patieshaam viens otru nepazina? Nemaz? - Spirts, cigaretes un gala tachu ir bijushi vienu un to pashu organizeetaas noziedziibas grupeejumu rokaas! LOTI maksaatspeejiigu grupeejumu rokaas! Oderova lietaa tachu ir noskaidrots, ka no Latvijas uz Eiropu shoferi fuurees veda cigaretes, un atpakal uz Latviju veda GALJU! Riikojumi Oderovam par kukulu maksaashanu arii tika izteikti no Eiropas! Tas tachu ir zinaams! Taadeel jaaskataas daudz, daudz augstaak par putniniem! Daudz augstaak par putniniem! Daudz augstaak! - Arii putnini meedz iekliist Eiropaa, tachu ne jau nu putnini organizee taada augstuma pasaakumus! Der atcereeties, ka arii Baluli Eiropaa nogalinaaja tieshi tad, kad Latvijaa ar Britu Crown Agents paliidziibu beidzot izdevaas paartraukt gadiem iestraadaato un gludi gaajusho spirta kontrabandas sheemu! Bet Britiem tepat Latvijaa bija loti daudz pretinieku, ai, cik daudz!
daunitis
d
Kaut kā dīvaini... Putniņš, Gulbis... Cik es zinu, tad pie lielā kaimiņa ir prestiži būt par bandītu. Vai mums būtu parādījušies nacionālie kadri? Galīgi neticami.
RRR
R
Un kas ar SRS Lizinga kraapshanas izmekletaaju? To tachu vajadzeetu apsargaat vispirms! Kukulus un draudus tachu vienmeer teemee tieshi uz izmekleetaajiem! Kaut kas tur nav riktiigi... Nu nav...
the last
t
šī ziņa laikam no aizvēstures izrakta un pavasarī, sadzirdot putnus vīterojot, tiek kā sensācija pasniegta. Vai tiešām kāds šeit grib ticēt, ka Putniņš baigais mafijas šefs, droši vien tikai vainu uzņemas, lai līdz saimniekam okšķeri neaizlien.
lno
l
Neņemos spriest, vai Gulbis ir varonis vai nē, bet stipri apšaubu, ka tu spētu ielekt no tilta Daugavā:) Cik zinu, tad Gulbis bija viens no labākajiem speciālistriem Latvijā savā nozarē, tā kā necenties padarīt vinu par idiotu. Pierunāt čiganieti liecināt par naudas izspiešanu arī nav grūti. Vidusskolas diplomu Gulbim izgādāja TP deputāts un ne jau viņam vienīgajam:)
DD1
D
Ceru, ka Gulbja advokaats uzvarees Eiropas cilveektiesiibu tiesaa Latvijas valsti. Gulbis patieshaam ir pelniijis kompensaaciju no taadas valsts, kas taa iztureejusies pret savu pilsoni.
Orange Monk
O
Gulbis jau bija smadzeņu invalīds un daudz pazīmju, ka varonis nekad nav bijis, bet par tādu mēģinājis uzdoties un izrādīties. Tas arī viss. Gulbja varonībai noticēja arī tie KNAB-a nabadziņi, kas no viņa iesākumā VV slakteri gribēja iztaisīt, -- laikam tomēr izmeklēšanā parādījās arī īsti profesionāļi: labi, ka tā.
Vecais vilks
V
Man ir bailes no Vaskas! Ka lai zinu, kura puse vins ir - to, kas iemaksaja Valsts kase to PVN, vai to, kuri atdeva banditiem so naudu! Brrrr....
Raimonds to
R
Man gribētos uzzināt vai pienāks tādi laiki kad ienākumu(nodokļu) deklarācija būs jāizpilda visiem šīs muļķu zemes iemītniekiem,bez IZŅĒMUMA!!!! Tāpat gribētos zināt kurās valstīs vēl ir spēkā šādi idiotiski ''likumi''????
Namejsis
N
Nu ko visiem vaškeviča kritizeetaajiem mutes ciet? :)
Lasītājs
L
Kas tagad notiek ar Gulbi? Kas notika? Kas notiks?
Bo
B
Interesanta statistika par slepkavību skaitu pasaules valstīs. Jāatver angļu Wikipedia, un tad jāskatās raksts "List of countries by intentional homicide rate".
krā
k
No Gulbja jau iztaisīja pilnīgu invalīdu un tikai uz aizdomu pamata! Tā nu ir arī Godmaņa atbildība, jo viņš bez tiesas jau pasludināja Gulbi par noziedznieku. Vai tas ir attaisnojams!It Sevišķi ja apsūdzības viņam safabricēja pēc ieslodzīšanas cietumā.! Skatoties kā notiek tiesāšanās ar lielajiem mahinatoriem un valsts nozadzējiem, tad Gulbja pārkāpumi liekas pavisam sīki, jo ar saviem pārkāpumiem viņš valstij nekādus zaudējumus nav radījis. Ne jau nu tādā mērā, ka viņu lielie oligarhi! Ir zināmi daudzi augstus amatus ieņēmuši darbinieki, kas savus pat augstskolas dipolomus ir nopirkuši(Aviācijas augstskola) un nekas, jo atrodas sargājamo un darītāju partijā(TP). Taču īlēnu jau maisā nenoslēpsi!
Knābis
K
Publicēts: Latvijas Vēstnesis > 15.07.2008 107 (3891) > Sludinājumi > Dažādi sludinājumi Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka šādām personām ir anulēta ar pievienotās vērtības nodokli apliekamās personas reģistrācijas apliecība: 40003756002 Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "SRS Līzings"
tam zum
t
tad 40 000 ir īstā vaina? Uzreiz rodas kārējais jautājums,kāpēc nav rezultātu/kamerā sēdoša vainīgā pie 3 milhj. lietas,pie digitalizācijas lietas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas