Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vaškevičs atvaļinājumos šogad bijis vairāk nekā 11 nedēļas

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas kriminālpārvaldes priekšnieks Vladimirs Vaškevičs šogad kopā atvaļinājumos bijis 11 nedēļas un četras dienas, _Dienu _informēja VID Komunikācijas daļā. Tas esot darīts likuma ietvaros, izmantojot gan iepriekšējā gadā neizmantoto atvaļinājumu, gan atvaļinājumu par šo darba gadu. Kopš 21.jūlija V.Vaškevičam ir slimības lapa. Lielākoties viņu prombūtnes laikā aizvietojis viņa vietnieks Ēriks Zaļenieks, ar atsevišķiem izņēmumiem, kad Ē.Zaļenieks ir bijis īslaicīgā prombūtnē, informē VID.

Darbā V.Vaškevičs atgriezīsies tad, kad būs noslēgta slimības lapa, atbild VID, pagaidām nekomentējot ziņas, ka viņš jau trešdien apmeklējis savu darba vietu. “Plašāk par to, kāds amats tiks piedāvāts V.Vaškevičam un vai viņš to pieņems, informēsim medijus paši – sekojiet līdzi VID sniegtajai informācijai plašsaziņas līdzekļiem,” norāda VID.

Kā informē VID, saskaņā ar normatīvajiem aktiem V.Vaškevičam ir jāpiedāvā līdzvērtīgs amats. Ja viņš nepiekrīt, tad darba attiecības jāpārtrauc. Lielākā daļa amatu, tai skaitā arī struktūrvienību vadītāju, VID esot tādi, kuriem nav nepieciešama pielaide valsts noslēpumam.

Pagaidām nekādus konkrētus kandidātus Muitas kriminālpārvaldes priekšnieka amatam VID neesot meklējis, norādot, ka to sekmīgi pilda Ē.Zaļenieks, kas varētu būt viens no reālākajiem kandidātiem uz šo amatu.

Kā ziņots, V.Vaškevičs iesniedzis pieteikumu Administratīvajā rajona tiesā, lūdzot atzīt par prettiesisku Satversmes aizsardzības biroja (SAB) un Ģenerālprokuratūras faktisko rīcību, kā arī atcelt ģenerālprokurora Jāņa Maizīša lēmumu, ar kuru noraidīta Vaškeviča sūdzība par SAB lēmumu anulēt viņam iepriekš piešķirto speciālo atļauju pieejai valsts noslēpumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas