Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Veldre gatavs vadīt PVD

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
la-la
l
..nu jā ...kādam nav darba.....vēlēšanas taču tuvojas...bet kadai partijai tie reitingi nav diez ko augsti..kaut kas taču jāsāk darīt! Un tad seko "zvans draugam". Muldēšana par profesionalitāti - ir " acu aizmālēšanai". Tā tas notiek...mūsu valstī viss ir iespējams! Vajag tikai iestāties pareizajā partijā...lai ir kam "uzzvanīt"!!!!!
Silvija
S
Tikai V.Veldre var sakārtot atbilstoši dienestu lai tas varētu veikt visas funkcijas. Tagad braukā no uz inspekcijām no cita rajona.Tēŗē inspektora darba laiku, degvielu, autotransportu . Samazinās inspekcijai pavadītais laiks, palielinās izdevumi. Pašlaik lobētā bija veterinārā uzraudzība. Cik bieži Jūs redzējāt medijos Pārtikas departementa direktoru E.Zavadski .Visur bija tikai M.S.
lasiju
l
Atbalstu, Veldre ir riktīgs džek un arī tomēr vetārts un vadija jau šo ietādi. Nevajaga kritizēt, šis cilvēks ir ar mugurkaulu, tas ka TP nav nozīmes, jo JL arī netrūkst tādu par ko varētu padiskutēt????? Turies Veldres kungs, jo tu točno esi kungs!
ku-kū
k
Da kas viņš, par vadītāju! Tik vien bija tās intereses, kā likvidēt mazos uzņēmumus, jo no tiem jau nebija nekāda labuma Vaškēviča-TP-LPP/LC barības ķēdei.
mazais lauksaimnieks
m
Veldres laikā PVD ieviesa drakoniskus sanitāros noteikumus zemnieku saimniecībām,kas praktiski padarīja neiespējamu produkcijas pārdošanu-pat putnu obligātu kaušanu sertificētās kautuvēs,aizliegums turēt kūtīs kopā vistas,govis,cūkas,piena mājās flīzētas sienas bez šuvēm utt.Tajā pat laikā ceļa malās dienām gulēja uzpūtušās dzīvnieku maitas,jo vienīgā savācējfirma nespēja apkalpot visu Latviju.Kā mantojums no Veldres laikiem ir palikušas pa visu valsti apm.6lielās dzīvnieku uzpirkšanas firmas,kas brauc pakaļ no otras Latvijas malas,dzīvnieki visu dienu tiek saspiesti turēti lielajās fūrēs,kopā veselie ar slimiem.To pašu transportu zemnieki ir spiesti izmantot savu veselo lopu pārvadāšanai,jo citu transportu izmantot ir aizliegts.
OME
O
Veldre ir mazo uzņēmeju likvidators-aizgāja savos noteikumos par paškontroli,kur pat vajadzēja atzīmēt ķermeņa temperatūru darbiniekiem uzsākot darbu un vēl daudz birokrātisku papīru kaudzes.
ZZS vēlētājiem
Z
Nu, tad paskatieties, kā rīkosies jūsu ministrs - vai pakļausies TP diktātam vai nē. Ceru, ka secinājumi tiks izdarīti un nākamajās vēlēšanās nekas netiks aizmirsts.
vinetiņš un vinetiņa
v
ceru,ka Duklāvam pietiks godīguma un prāta,lai lēmumi būtu tie labākie un visiem saprotami.
Vientulais vilks
V
Pagaidiet,pagaidiet veci. Katad iznak,Repsem nav tiesibas Jakanu aizskart tiesi tada pasa jautajuma ,bet Duklavs var /Tautas partijai smaids lidz ausim?
Aste
A
un vispār, ja jau Vldre tāds zirgu mīļotājs, kādēļ zirgiem, kuru saimnieki klaji pārkaāpj labturības noteikumus, uzturēšanās vieta jāmeklē caur privātpresonām?
Aste
A
abiem pieredze, abi tik labprāt strādās un rosīsies ka tik tupi un turies, vien kāpēc PVD no laika gala ir tik bezzobaina? atceroties 20 nobadinātos Babītes suņus kurus PVD inspektore Arājuma uzskatīja par gluži labi barotiem, jo saimniecei tak mājās atradās barība, nelabi paliek. tfu.....
kuš pele
k
Lai viņš jāj tā, lai mēs līdz pēdējam brīdim redzētu zirga pakaļu!
lilita
l
Atkal zirgs pamodies ,ārprāts,nauda beidzās
Jānis
J
Es arī !
Vēlēšanas tuvojas
V
Lai vadītu,nāksies mainīt partiju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas