Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

VID aptur PVN nemaksātāju grupējumu gaļas tirdzniecībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sinte
s
Tiem biznesmeņiem tak ir pilnīgi vienalga ar kādu no dioksīna veidiem tās cūkas ir barotas ,ka tikai labi iztirgot gaļu un naudu sastūķēt makā,arī priekš kam to PVN? Arī vistu gaļa ir pilna at dioksīnu,bet mūsu biznesmeņiem tas tieši der,jo to tak vācieši atdod par brīvu,tikai ceļa izdevumi jāsedz un tirgo vesels.
.
.
tiem, kas domā, ka šitas viss tāds latvijas fenomens. kā tagad izrādās, cūkas vācijā jau nezin cik ilgi barotas ar saindēto barību (biodīzeļa produkcijai domātajiem taukiem, faktiski tādas ar degvielu darbojošās cūkas sanāk), neviens nezin, cik gadus tas jau turpinās. tieši pirms gada vācijā pacēlās pirmās runas par kombinētās lopbarības pārbaudēm, un ka kaut kas nav īsti riktīgi ar analīzēm. jūs ko domājiet, ka to barību partrauca izbarot lopiem? lika pagaidīt, visu skandālu "nomīcija", un galus centās iebāzt ūdenī, kas arī izdevās, gan tikai uz vienu gadu. tagad, protams, vācija visa cūkkopības nozare ir sabrukusi, cilvēki gaļu nepērk, un ir nonācis jau tik tālu, ka gaļu uzpērk valsts, lai kaut kā atbalstītu zemniekus. un tagad divi jautājumi komentētājiem. kā jūs domājiet, kas notiek ar vācijā lēti uzpirkto cūkgaļu? vai firmas, kas apzinoties visus riskus, jau gadiem ražoja lopbarību ar dīzeļa piedevām, ir sodītas?
Trahtenbergs
T
taa jau nveca mode , vieteejai produkcijai saceļ cenas , ieved leeto un paardod par vieteejo izstraadaajuma cenu , taapat sagruuž to pedigriju desaas un atkal 5 kaart uzvaaraas....vecs teepistu triks un ja veel kontrabanda peļņa 200 % , lablatviešu sponsori, kautkaa pie šaadaam ziņaam neredz ne kurmjus ne zvīrbuļus ,
deputāts
d
esošie uzņēmumi vairāk nekā gadu realizēja Latvijā no Vācijas ievestu gaļas produkciju kāpēc tikai tagad aizturēja, ja jau gadu darbojas? kur bija acis agrāk? Cik tieši nesamaksāts un cik varēs atgūt no vainīgajiem? Labāk būtu par to ziņojuši tā - noķerti, atgūts, notiesāti.
Jukums
J
Vispār jau dīvaini - acīmredzot, ilglaicīgi realizēta shēma, kurā ne vien apčakarēta valsts, bet arī realizēti nez kādas izcelsmes un kvalitātes gaļas produkti, bet tikai viena aizturēta persona.
selga
s
Nekad,jau vecais labais kārlis markss pirms pusotra gadsimta rakstīja,ka kapitālists saodis peļņu ir gatavs uz jebkuru noziegumu,diez kur visi pvdešņiki ar savām pārbaudēm,laikam kārtīgi samaksāts ,ka visi gali ūdenī.
jautājums
j
Kad beigs indēt tautu?
Alberts
A
Taatad izraadaas ka mees jau sen eedam no Vaacijas ievesto, ar dioxiinu saindeeto cuuku un vistu galju ! ? Vai nevareetu vienreiz un kaartiigi uztaisiit analiizes tai galjai ? Protams ne jau Latvijaa, jo te rezultaati buus vienmeer ''kaa vajag'', bet kaut kur pie neatkariigaam laboratorijaam ! Es jau taa nojautu kad nesen tirgus tika paarpludinaats ar sameeraa leetu vistu galju ! Regulaari skatos Vaacijas TV un tur pashi vaacieshi atziist ka viniem ir VISSLIKTAAKAA galja Eiropaa ! Sheit taa tiek paardota kaa vislabaakaa ! Kaa muus apchakaree !!
cony
c
Redziet ,jau daudz un dažādi maķetiņi,aiz rokas noķertie parāda,ka ne viena ne valsts,ne privātā struktūra nav pietiekami tīra,mēs uztraucamies par tiem jau bijušajiem Poličiem,laupītājiem.Būtu vēlams,lai paši mēs sāktu attīrīties,lai nav traucēts miegs un visu laiku jāgaida,kad atnāks Likuma sargi un aizvedīs jau bez komforta.
.
.
mani mazāk uztrauc tas, ka šmauc valsti, man lūk par ko pārdomas. viņi tak noteikti nepārbaudītu gaļu ieveda, no vācijas. gan jau ka to pašu, kur cūkas pilnas ar dioksīnu, un ir cilvēkam kancerogēnas. kurš atbildēs par mūsu veselību? bet paprasi kurai tantiņai tirgū gribi - visa gaļa no latvijas cūciņām. vajadzētu kaut kādu atbildību ieviest par šitādu melošanu.
nozelojami..........
n
mes domajam,ka lietojam Latvijas preci,tikmer darboni rosas.......
bimbam
b
Neba šie nu ir vienīgie uzņēmēji, kas apšmauc valsti, un pēc tam brēc, ka ir slikti! Paliek iespaids, ka šādi vai līdzīgi LV rīkojas uzņēmēji teju vai visās ar uzņēmējdarbību saistītas jomās, bet tikmēr valdībai krampjaini jādomā, kā ar šo prpblēmu tikt galā. Šajās shēmās pazūd simtiem miljoni LVL katru gadu, kas iekasēšanas gadījumā būtu krīzi vismaz krietni mazinājuši. Protams, tas ir arī akmens VID dārziņā!
tā ir
t
čekistu staļinistu fašistu mafija parāk ilgi saimnieko uz Zemes.
Sirsnīgs paldies!!!!!!!!!!
S
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cony
c
Paldies,VID,Finanšu Ministrijai,KNABam un visām Policijām,kas aktīvi strādā,lai Latvijā tiku visur ,vienmēr un visi ievērotu Valsts Likumu.Ja vajadzēs,kaut celsim jaunus eiroCietumus.Bijību vajag visiem mīkstmiešiem..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas