Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vienotībai martā augstāks reitings nekā Saskaņas centram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pingvīne
P
Jā. balsoju par Vienotību, lai tikai nav LIELAIS LĀCIS, kurš lūr no stūra, lai tiktu pie varas un ieviestu valstī otro valsts valodu , krievu. Nepieļausim, latvieši, jo mūs ir palicis maz un mums jāaizstāv savas zemītes tiesības uz sauli.
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem; Ušakovs sauc Kalpaka pieminekli par nenozīmīgu; Ušakovs nezina par ko balso Rīgas domes sēdē un rupji lamājās uz paša darbiniekiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
Hugo Diegs
H
Vienotība ir jau laikam 5. kristovska partija? Gaidīs kad viņš pāries pie PČOLAM. No tāda Ģirta visu var sagaidīt! Fočene forša! Trīs blēži!
Hugo Diegs
H
Interesanti, kā notie tās aptaujas. Nekad nav prasīts mans viedoklis, arī ne radiem un paziņam. Laikam tās aptaujas notiek starp JL biedriem.
>>> vēl viens, ka po
&
Papriekšu apgaismojies un tad komentē ! "KLM » Harijs 23.03.2010 17:34 ka domājoša tautas daļa varētu nobalsot par tādiem cilvēkiem kā lūzeri Kristovski un neganto intriganti Āboltiņu. ................................................ .......................................................... J ūsu vārdi tik iedvesmojoši pareizi, ka noteikti balsošu par Kalvīti, Slakteri un viņiem lidzīgajiem - 7 trekni gadi garantēti, piedevām vēl 7,5 miljardi tautai kabatā ...." VISI MĪLĪŠI JAU IR PRAKTISKI KOPĀ - i sķepaškina, i kargina, i hūtes, i bārdas i belakoņa, i ... kas tur vēl palika - zurofa arī ņemšot, ja šie būs ar mieru :) - TĀ KĀ NEVAID PRETRUNAS :)))
Ainis
A
Ja Saskaņas centram pieskaita "stratēģiskā partnera" LPP/LC balsis un vēl TP, kas arī ir sava veida "vienotība", tad tiem ir vairāk kā Vienotībai. Nesakiet hop, pirms...
AD
A
Vienotībai martā augstāks reitings nekā Saskaņas centram ---------------------------------------------------- ----------------------------- Turpmākais atkarīgs no vēlētājiem. Ja tie ir saprātīgas būtnes, tad vajadzētu kaut ko mācīties no "50 000 jaunām darba vietām" .
karro
k
Apsveicu Vienotība!
..
.
nu pagaidām jau nav citas izvēles - Vienotība ir nevis labākā, bet mazākais ļaunums!
Terorists
T
Nu šāda ziņa mani galīgi nepārsteidz.Atsevišķi MESIJAS izrādījās NEMESIJAS,bet jaunu mesiju ko vietā likt nav un nu atrada MESIĀNISMA KONGLOMERĀTU ar ĒLERTI KĀ VELKOŠO DREZĪNU priekšgalā.BET AIZ DREZĪNAS TIE PAŠI VECIE IZGRABĒJUŠIE VAGONI AR CAURIEM DIBENIEM UN NEKAS VAIRĀK.
KHL
K
Kristovskim vieta blakus Rūdolfai.
Peksis
P
Jauks un patiess komentārs. Tikai Š nav kreiss - kapitālists, ka maz neliekas, kura sieva Parexā piesedza nekustekļu shēmas. Darbojās kopā ar Dambiņu, Laksu un citiem līdzīgiem alkoholizētiem jauniešiem - dzeršana viņam regulāri ir problēma.
Sisenis
S
Ziniet, ko es būtu balsojis par šo Vienotību, bet tās izrunāšanās par to , ka lai piedalītos tās sastāvā citiem spēkiem un tie tai varētu piebiedroties par katru kandidātu uz 10.saeimas vēlēšanām, citiem jāmaksā 10000LS, tas pierāda, ka šie vecie buki nespēj mainīties un pierāda to, ka pie varas Latvijā var nonākt tikai caur naudas un bagātnieku prizmu, kas nebūt nedomās par nabadzīgāko slāni un tas ir pierādījies arī pieņemtajos politiskajos lēmumos, ka uz nabagu nodokļiem vairāk balstot valsti, bet tiem kam ieņēmumi lieli varēs turpināt kult cepuri būt noteicēji un zagt tālāk, tas man lika apdomāties un šaubīties par šo Vienotību, tagad esmu nolēmis par to nebalsot, ja netiks pieaicināti arī citi latviešu patriotiskie spēki, kuriem šādas naudas nav patreiz no tādām popolārākā ir domāju Visu Latvijai novēlu viņiem panākumus pēc šādiem Vienotības paziņojumiem mana balss aizies jums.
I.Liepa
I
Vienu es zinu skaidri es pārāk neuzticos šai Vienotībai tā daudz runā par latvisko patriotismu, bet tālāk par runāšanu nav tikusi arī no citiem latviešu patriotiskajiem spēkiem tā norobežojas tikai pastāv jautājums kāpēc vai tiešām tā ir latvisko spēku vienošana gribētos ticēt, bet neticu, kamēr nesekos reāi pierādījumi, jo deklarēt prot katrs. Tagad, kad TP aizgāja šie Vienotīe gatavi sadarboties ar pašu nelabo, aizbildinoties ar valsts reputāciju, bet aizmirstot par latvisko reputāciju, nē es par šie vecajiem Vienotības bukiem vai par Vienotību, bez citu latviski patriotisko spēku piesaistīšanas nebalsošu.Pagaidām man pat grūtu izšķirties par ko balsot gribētos, lai apvienotoes Vienotībā arī ZZS, Visu Latvijai un TB/LNNK, lai būtu likta vienādības zīme starp latvisko un komoplītiski globālo, bet laikam tā ir utopija arvien vairāk man iepatikusies Visu Latvijai nostāja, ja nebūs patiesas latviusko spēku apvienošanās, tad droši vien balsošu par viņiem.
fiksais
f
Cirks! Izskatās, ka tēvocis sems lomas sadalījis - balsis laikam jau ir saskaitītas. Vai ne tā cimdiņa k-gs? Kārtējais farss, lotereja ar zināmu uzvarētāju. Jācer, ka līdz rudenim tēvocim nauda beigsies, un pakaļa pašam degs, lai nebūtu tā nauda jādala priekš šīs futlūriņu bandas! Ja ne, tad šī bananrepublic ir paredzēta tikai 100 izredzētajiem un to ģimenes locekļiem. Pārējiem diemžēl būs jādzīvo zem tilta un jāpartiek no zupas virtuves un jābūt laimīgiem par 100 latiem grābjot lapas vai šķūrējot sniegu. Gan kādreiz pienāks arī jūsu kārta jedinstvo!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

PARTIJU REITINGI

Latvijas Faktu aptaujas rezultāti 

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas