Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Vīķe-Freiberga: došanās uz Taivānu nenozīmē Latvijas ārpolitikas maiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ē. Pūravs, PhD
Ē
Lūdzu cienījamos reportierus sniegt skaidrāku notikuma aprakstu. Tepat kaut kur bija ziņa, ka V-F pārsāvējusi ES kaut kāda ES institūta atklāšanā Taivānā, kur lasījusi lekciju, apzīmējot Eiropu par "politisku liliputu." Tagad, izrādās, brauciens bijis "akadēmisks" un/vai "privāts."
rvs
r
Patiesībā jau īstā Ķīnas valsts ir saglabājusies vien Taivānā, bet patreizējo Lielo Ķīnu pēc komunistu apvērsuma patreiz kontrolē neleģitīms, noziedzīgs režīms!
Argentīnas Tango
A
Ķīna ir civilizācija, kura mēģina izlikties par nāciju :))
pola
p
Te jau augstāk minēja: tas nozīmē, ka viņi eksprezidenti novērtē (pat, ja nezina, ka eks-) un ir piesardzīgi, lai viņas piemērs neizrādās lipīgs. Neviens Ķīnā taču neuztraucas, ka Taivānu apmeklē Maija Kūle...
deltaplāns
d
Cilvēki no ārpuses Ķīnu, tās izmērus kā km2 tā cilvēku skaita ziņā, vispār nespēj uztvert objektīvi- kas ir saprotams. Ķīnā ir 23 provinču, no kurām vērā ņemama daļa n-tās reizes pārsniedz mūsu zemes teritoriju. Tas. ir . daudz.
taivaņ
t
Vaira labāk varētu doties atpakaļ uz Kanādu un tur arī palikt. tas būtu viens prātīgs solis no viņas puses.
heh
h
hmms a vai Vaira ir tik balta kā visiem liekas, ja jau ķinas iestādes ceļ tādu šumu? skaidrs, ka ceļ ne jau par tūrisma braucienu, kas norietējošai prezidentei būtu normāli... kāda tad ir īstā v seja??
Senais
S
Dīvaini, ka nevienam neienāk prātā pateikt Ķiniešiem, ka tieši braucot uz Taivānu , pasvītro nostāju par nedalāmu Ķīnu. Ja reiz diplomātiskās attiecības ir ar kontinentālo Ķīnu, pareizāk sakot ar tās varas institūcijām, tad braucot uz ķīnas provinci Taivānu , nerodas pretrunas.
Argentīnas Tango
A
Es domāju, ka Latvijai nevajadzētu kaut kādu principu dēļ, kuri ir pretrunā ar mūsu ekonomiskajām interesēm, bojāt attiecības ar Krieviju vai Ķīnu. Mēs nevaram to atļauties. Vai Somija, piemēram, taisa starptautiskos tračus, kā to nepārtraukti daram mēs? Nē, viņi Ķīnā ražo mobilos telefonus !
Peksis
P
Latvija vienmēr deva priekšroku ideāliem, nevis ekonomikai. Mūsu mērķis piespiest šo komunistisku monstru iet pa demokrātijas ceļu.
odin Zatler
o
Mi za odin Kitai.
Pičuks
P
Šāda stila diplomātija, kas faktiski sastāv no vieniem vienīgiem meliem, izlikšanās un liekulības 21.gadsimtā būtu izskaužama...
vecis
v
Lētais darbaspēks un valūtas kurss ir pašu ķīniešu darīšana, pie tam tas nav galvenais viņu ekonomikas dzinulis. Galvenais ir ka ķīnieši uzšpļauj visām licencēm, vilto jebkuras firmas jebkuru izstrādājumu un kontrabandas veidā iepludina rietumu tirgos. Piemērs - Latvijas muitnieku nesen konfiscētais viltotu kontrabandas cigarešu konteiners.
anna
a
Es nesaprotu kāds sakars ES vīziju un misiju grupas bīdītājai VVF ar LV un Ķīnas politiku? Kāda nota LV? Tā ir ES politiskā griba un attieksme, nevis konkrēti vienas valsts. Bez tam ir absurdi iedomāties,ka Ķīnu kaut kādā mērā varētu taranēt LV viedoklis. Ķīna tāpat kļūst par vadošo pasaules ekonomiku neatkarīgi no LV atbalsta vienotajai Ķīnai,brīvajai Tibetai vai plaukstošajam komunismam! Tā ka var droši nesatraukties...
vecis
v
Izskatās, ka Latvijas politiķiem ļoti gribas pataisīt mūsu valsti par vainīgu visās pasaules netaisnībās. Maz tā, ka Latvija uzņēmās vainu par visiem nošautajiem žīdiem un tagad ik pa laikampēc pāris gadim brauc uz Jeruzalemi atvainoties, tad kādam ļoti gribas uzņemties vainu par Ķīnas sadalīšanu un braukāt lūgt piedošanu Ķīnas kompartijas politbirojam!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas