Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vīķe-Freiberga: tiesībsargam jābūt cilvēkam, ko ciena kolēģi un sabiedrība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece.
Z
Erudīto zvirbulēnu,kas pāŗzina visas jomas,pa tiesības sargu!
pp
p
Vienkārši šis bezjēdzīgais kantoris ir jālikvidē. JL bļāva par tiesībsargu, tagad nevar atrast cilvēku
Es
E
iesaku - JĀNI MAIZĪTI ! Viņš arī Valsts prezidents būtu tautai tuvs! Cik var dakteroties, viņiem jāglābj cilvēki, bet juristiem un ekonomistiem jāstrādā valsts labā!
Igors
I
Es neesmu dzirdējis par kaut ko vērā liekamu , ko būtu atrisinājis Tiesībsargs. Nu kurš sevi cienošs cilvēks grib kļūt par cietumnieku literatūras lasītāju ? Vai ir kāda nopietna lieta , ar kuru kāds vērsies birojā ? Ja tādas ir , tad kāpēc mēs par to nekā nezinām ? Ja tādu nav , tad varbūt ar cilvēktiesībām mums viss ir kārtībā un tad birojs nav vajadzīgs !
nja
n
man kaut kā liekas, ka sabiedrībai pazīstamie cilvēki masveidā ir pērkami vai ar nepiemēroti (tā pati vvf ne pušplēsta vārda vēl nav pateikusi, kā tauta viņas laikos, pirms un pēc tiek apzagta - bet vāvuļo presē pa pieciem). Kur normāls kandidāts (nesasmērējies, bez galiem, bez naudas - tiks sabiedrībā pazīstams un kolēģiem (ne visai tīriemuz rokas -savējais??;)
Mal
M
God. Apsīša k-gs taču arī bija cienījams jurists - LU mācībspēks un Augstākās Padomes deputāts, kas balsoja par Latvijas neatkarību. Nu kurš GUDRS cilvēks nāks UZ VĒLĒTU amatu uz 4 gadiem?
:))
:
Prezidentam tādam nav jābūt ?
XXXX
X
Paki paliek paki un Juzi paliek juzi tapec ari neviens normals cilveks negrib uznemties to uzdevumu'jo sitie Juzi ka ver muti ta smirdinas,visus aprej,seviski jau tos ,kuri gara.Jums paraak liels gods butu PREZIDENTEI kajas nobucot.Jus tikai uz Abreni pie krieviniem Visu laiku rejat. Ko tad labu esat darijusu,nu padalaties ar saviem labajiem darbiem
Lelle
L
Nu cik var klukstēt? Ja kas, es tādu neredzu! Būtu tu jāliek jauns, politikā nesasmērēts cilvēks, bet kur nu tādu atradīsi? Visi zem kādas tupeles tiek dancināti!
P.B.
P
Dāmīte jau gados, bet cik svaiga un orģināla doma! A mēs, pāķi, par to nebijām iedomājušies.
Jukums
J
Varbūt derētu kāds, kurš jau ir ko nesavtīgi darījis sabiedrības labā, varbūt, piemēram, ir kāds jurists, kurš darbojas kādā labdarības organizacijā - Ziedot.lv vai kādā līdzīgā.
Jukums
J
Politiskajā vidē būs grūti atrast cilvēku, kuru patiešām cienītu.
Tiesības
T
Mums, Latvijas pilsoņiem ir tiesības būt izvarotiem izzdrāsti kurā katrā veidā, kurā katrā laikā mūsu vald;ība vēlas un tur nav nekas kas viņus nepastādinās. Tās ir mūsu tiesības, Mums vaja kādu kas nodrošinās mūsu tiesības
borcinsh
b
"...cilvēkam, ko ciena kolēģi un sabiedrība" ----- ...un kur Tu, mila, tadu atradisi ? (visiem tikai gribas nozagt jeb pardot...., kaa Abrene)
latvijas politka = CIRKS
l
Ļoti pareizi! Jjeb kurš politiķis nav piemērots un nav spējīgs tādaam amatam. to Bičkovic lietu būtu jāpskata ctā gaismā. Kas viņš ir un redz kādu amatu Tautas Partija viņam iedeva. ļoti aizdomīgi un ANTI-Latvija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas