Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Vīķi-Freibergu sarūgtina zemais iedzīvotāju atbalsts eksprezidentu sociālajām garantijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Lai nu ko, cienijamaa eks prezidente, bet Biibeli gan klaatos izlasiit uzmaniigaak, jo tad juus zinaatu, ka ar Dievu par 10 sodomieshiem runaaja Aabrahams, nevis vina braaladels Lats(ne Lots), man kauns par jums...
qenadijs
q
Abreni pardeva krevijai to abgalvoja kirstein !!
Boriss
B
PREZIDENTIEM nākotnē japrasa lielaks honorars lai pec tam nesanak ka diedele to tautai
Ghh
G
Vai Abrenes hercogiene ir deklarējusi no Tupiņa saņemtās "ēzeļa ausis"?
Fèlikss>kuš pele
F
Varbùt vińš spèja novèrtèt labàk nekà tu domà starptautisko stàvokli,jo ja Latvija bùtu sàkusi karu ar PSRS,tad Krievija bùtu Latviju samalusi ienàkusi un ieńèmusi ar lielgabala masu,un turklàt àrpolitiski Latvijai nopietna atbalsta nebija,to fizikas likumu par elektronu plùsmu uz laukumu vińš labi zinàja.Var uzskatìt,ka latviešu tautas vispàr vairs nebùtu,ja bùtu sàkuši karot ar PSRS(tas ir mans subjektìvais viedoklis).Bùtu kaut kas lìdzìgs,kà ar Čečeniju,jeb Krimas tatàriem.Jo PSRS armijai lielgabalu gała bija pietiekoşi un mès nekad šo milzìgo pàrpèku nebùtu vinèjuši.
Fèlikss
F
Es atvajnojos par divkàršo komentàru,jo es biju sab.,transportà un rakstìju komentàru izmantojot mob.,internetu un domàju,ka pirmais komentàrs netika ienàcis tìmekła vietnè.Atvainojos un uz sapratni!
sens
s
http://youtu.be/UIc1cELGuXg
Fèlikss
F
Nav mums tàda prezidenta kà K.Ulmanis kurš ar savàm agro zinàšanàm pacèla valsts ekanomikos ràdìtàjus pasaules lìmenì.Vińš savulaik ir teicis:"Mana sieva ir mana valsts."À Hitlers savàs direktìvàs savulaik atzìmèja:"Latvieši ir cùciska nàcija."Kàpèc viňš tà atzìmèja?Tàpèc,ka Latvija bija viena no lielàkajiem cùkgałas ekspartètàj valstìm pirmskara periodà.Esmu runàjis ar vecàs pàaudzes angłiem,jàsaka,ka arì viňi atceras Latvijas bekonu.Lùk šàds prezidents bùtu pelnijis jeb kàdas privilèğijas,jo viňš ar savàm zinàšanàm pacèla valsts ekanomiku.Par to autoritàrismu var strìdèties cik labs,slikts ir autoritàrisms.Latvijai ir jàpàrmanto piemèrs no Čehijas par tautas ievèlètu prezidentu,nevis tautas kalpu kuliàros ievèlètu prezidentu,tad arì tautai,sabiedrìbai,jeb kà citàdi sakot"pùlim"nebùtu nèkàdu iebildumu pret soc.,garantijàm ex-prezidentiem.
Fèlikss
F
Tàda prezidenta kà K.Ulmanis vairs diezin vai bùs,kurš savulaik teica:"Mana sieva ir Latvijas valsts".Ar savu autoritàrismu un agranoma zinàšanàm pacèla Latvijas valsts ekanomiku pasaules lìmenì.A.Hitlers savàs direktìvàs atzìmèja,ka Latvija ir cùciska nàcija.Kàpèc Àdolfam bija šàds viedoklis,tàpec,ka Latvija bija bekonu eksportètàj valsts.Esmu runàjis ar vècàs pàaudzes angłiem,arì tie starp citu atceras Latvijas bekonu.Lùk šàdam prezidentam nebùtu gan žèl jeb kàdu nodrošinàjumu.Mùsu valstij sen jau ar likumu bùtu jàbùt tautas ievèlètam prezidentam,tad sabiedrìbai arì neradìsies nekàdi aizspriedumi.Ňemam piemèru no ČEHIJAS kur valsts jau pirmo reizi jau peňèmusi likumu par tautas ievèlètu prezidentu,jo skaidri šì tautas attieksme noràda to,ka nevèlas tauta redzèt kuluàros ievèlètu prezidentu.
kuš pele
k
Par viņa sievu labāk nerunāt, nav populāri. Par sevišķo gudrību arī es tik pārliecinoši nerunātu - starptautisko stāvokli un psrs politiku pareizi novērtēt viņš neprata.
  • 1
  • 0
ha=ha
h
Vairas kundze, ja nezinat, tad informēju Jūs, ka bijāt prezidente valstī, kurā noteiktā minimālā mēnešalga ir mazāka pat par vienas personas iztikas minimumu un no kuras nedz viena, divu vai vairāku bērnu uzturēšanai neiznāk pat 1 lats mēnesī un kur patiesi - demogrāfija IR valsts prioritāte Nr 1! Jūs bijāt prezidente valstī, kurā ģimenes valsts pabalsta apmērs pašlaik ir 8 lati mēnesī par katru bērnu, un kuru nemainīgu saglabās līdz 2014.gada 31.decembrim, valstī, kur tādi izdevumi no valsts naudas ” kā nieka turpat pusmiljons” par dzīvikļa iegādi, ko nodot Jūsu “pēcnieka” - eks-prezidenta lietošanā, 80 000 lati par jauna auto iegādi, ir patiesi apsveicami un nepieciešami tēriņi, kas cieši un cieti saistīti ar patreizējās valdības pasludināto prioritāti Nr 1 – demogrāfijas uzlabošanu. Jūs bijāt prezidente valstī, kuras budžetā nav naudas nedz apsolītajai pirmsskolas pedagogu algas paaustināšanai, nedz pensiju indeksācijai. Turpināt jeb nav jēgas – jo Jums tāpat to nesaprast? Gribētos zināt, ko tad Jūs esat izdarījusi tik dižu un varenu valsts labā, lai tagad justos sarūgtināta pat tautas viedokli?
riebj tā izlikšanās, ka viss ir kār
r
ja tauta iebalsotu, tad varētu skumt, bet tā,kā 100 sametās pa piečukam, tad no tiem lai prasa. Man patiktos iesākumā sociālās garantijas bērniem, Ka viņiem nav jāiztiek ar 8,00 Ls ģimenes pabalsta, vai 40 Ls GMI, vai 60% no minimālās algas no trūcīgiem vai ļauniem papucīšiem, no tā,kas paliek pāri pēc īres un siltuma nomaksas, no vecāko brāļu un māsu drēbītēm, no man nav naudas kino, teātrim, grāmatai,internetam, datoram..... uttttttt. No drūmām sejām, nekādām perspektīvām, strauji novecojošiem vecākiem, gasrīgās nestabilitātes, un daudzām citām nabadzībai pievienotām vērtībām....
riebj tā izlikšanās, ka viss ir kār
r
ja tauta iebalsotu, tad varētu skumt, bet tā,kā 100 sametās pa piečukam, tad no tiem lai prasa. Man patiktos iesākumā sociālās garantijas bērniem, Ka viņiem nav jāiztiek ar 8,00 Ls ģimenes pabalsta, vai 40 Ls GMI, vai 60% no minimālās algas no trūcīgiem vai ļauniem papucīšiem, no tā,kas paliek pāri pēc īres un siltuma nomaksas, no vecāko brāļu un māsu drēbītēm, no man nav naudas kino, teātrim, grāmatai,internetam, datoram..... uttttttt. No drūmām sejām, nekādām perspektīvām, strauji novecojošiem vecākiem, gasrīgās nestabilitātes, un daudzām citām nabadzībai pievienotām vērtībām....
deriba
d
Freibergas augstpratibai, alkatibai, slavas karei nav robezu. Latvijas, atjaunotaas Latvijas lielaka kluda bij ata ka si Kanadas pensionare tika iestumta latvijas perezidenta aamta, par to mes visi maksajam un maksasim vel simtu gadu. G.Krasts, kurs so Freibergu atvilka uz Latviju ir jatiesa un jasoda.
Jūrmalnieks
J
Par Latvijas Abrenes atdošanu krieviem un genocīdu pret savu Tautu ir jāsoda ,nevis jādod privilēģijas Laidies uz savu Kanādu!
KM
K
Vaira, cik pulkstens?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas