Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vilks prokuratūrai lūdz izvērtēt KNAB šefa likumpārkāpumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trahtenbergs
T
pie mums godiigos neatjauno , bet bandiitus un zagliigos miličus gan kautkaa atjauno un kompensaacijas imaksaa , bet laupiitaaji iekriit atkal un nesmukums pa visu muuli tam Gruutupa tiesu ;kee;kim...
Klibs aita
K
Ja vēršas ilgstoši, bet nerezultatīvi, tad vai nu vēršanās ir vēl klibāka par mani (juridiskajā kvalifikācijā), vai arī tas ir nelegāli atvērts amatieru teātris. Atliek izšķirties, kas ir kas. Un vispār arī izšķirties derētu. Šie zēni visi var strādāt arī citās vietās, nav neaizstājami. Un daļa no viņiem ir tik labi ieredzēti Vienotībā, ka tā, nošpikojot no koalīcijas partneriem ZZS, tiem vietu noteikti atradīs.
Mg
M
Vienīgais juridiski korektais ir tikai 3. solis, kuru vēl Vilks tikai taisās spert: "Tuvākajā laikā viņš iesniegšot pieteikumu tiesā, kurā apstrīdēts rīkojums par viņa atstādināšana no amata."
Es
E
Vērsties pret likumpārkāpējiem ir katras amatpersonas pienākums un nekādiem vilnīšiem izņēmumi nav paredzēti.
Klibs aita
K
"rīkojums par atstādināšanu ir klaji prettiesisks" Tad jau droši vien par 110 procentiem prettiesisks. Par tikpat procentiem ir apnicīgi skatīties, kā abi Vilnīša vietnieki visu laiku kaut kur vēršas un vēršas, ar attiecīgu publicitāti presē. Ja viņi tāpat strādā, kā vēršas, pompozi un demonstratīvi, tad lai dievs nogrābstās tādus darbiniekus jebkur pieņemt.
ha-ha
h
Pret valsts iestāžu vadītāju pieļautajiem likumpārkāpumiem ir jācīnās, citādi nekas mūsu valstī nemainīsies. Kā vispār valsts iestādes var neievērot likumus?
smidulis smaidītājs
s
izskatās, ka Latvijā visi vilki ir zviedru banku pieradināti ķēdes suņi :)))))
Kaspars
K
Nepriecājies, Vilnīt, par savu juridisko "gudrību", arī citiem pietiek pacietības un gudrības skrupulozi un pacietīgi darbināt Temīdas mašinēriju.. agri vai vēlu redzēsim, kas ir kas un viss nostāsies savās vietās. Kā teiktu Šarikovs no "Suņa sirds" - u samih revoļveri najdutsa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas