Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Žaneta Jaunzeme-Grende: vēlamais risinājums – koalīcija ar SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eu
e
Kā ŽJG, kura atbalsta brāļošano ar SC - nokļuva nacionālkonservatīvajā partijā "Visu Latvijai!" un kļuva par Kultūras ministri?
kols
k
Izskatās ka Žanete pirms kameras ir strādājusi par bērnu dārza audzinātāju Bet ambīcijas lielas - mācīt valdību , kā vadīt valsti Principā jau to katrs muļķis māk
andy
a
Ir jābūt stipri naivam un ļoti alkatīgam lai mānītu sevi ka SC nonākšana valdībā nodrošinās biznesu ar Krieviju.
haralds
h
ko es rakstīju vēl PIRMS vēlēšanām? vēl PIRMS vēlēšanām es rakstīju: zviegšu es par tiem, kuri būs nobalsojuši par vienotību kā par mazāko no ļoti lielajiem ļaunumiem, lai tikai no Dieva 1/2-es nebalsotu par "nesaskaņu centru" un/vai AŠistiem. un zviegšu es tad, kad vienotība ar "nesaskaņu centru" dibinās jaunajā valdībā koalīciju. laikam varu sākt zviegt!
Eva Braun
E
sviests Žanete......... SC vēlas Latvijas iznīcinašanu !!!!!!!!!!!!!!
Jukums
J
Lielā mērā piekrītu autorei. Tikai atzīmēšu, ka nu vairs nekas netraucē reformām - tikai paša Dombrovska politiskās gribas trūkums tās var aizkavēt. Tad nu viņam pašam tagad jāparāda kurā pusē viņš īsti ir.
Dollija
D
Šķiet, ka atkal letiņi kāps uz tā paša grābekļa, bļaujot par desu un upurējot idejas, kuru dēļ vispār bija vērts atdalīties no PSRS.
Dollija
D
Būtu muļķīgi, ja solījumi VL lāpnešiem un kristovskiešu stulbums kļūtu par šķērsli racionālai un jēdzīgai sadarbībai ar kādiem SC mērenākajiem pārstāvjiem ------------- Esi piesardzīgāks izteikumos. Es balsoju par VL! un nebūt neuzskatu, ka esmu stulba. Saukšu uz dueli, ja vēl palaidīsi muti.
Reo
R
Cienu viņas viedokli un racionālismu!
latviete
l
Ja kādam aizmirsies ka te ir Latvija,nevis Jakutija,ko lai dara?
lno
l
Tiešām pārsteidz šo latviešu aprobežotība, kuri tāpat iedomājušies kā krievi par savu īpašo ceļu. V + SC nevis apvienos Latviju, bet vēl vairāk sadalīs valsti divās kopienās. Nu, antiņi, paskatieties uz Igauniju, kur krievi vēlē par partijām bez nacionālām ambīcijām! Kamēr SC neatmetīs lielkrievu šovinismu, tai nav vieta valdībā! Pat pēc uzvaras justies kā zaudētājam, ir tas pats ka baznīcā lūgšanā apdauzīt galvu:)
lno
l
Gremzdei vajadzēja ilgu laiku, lai saprastu, ka JL tomēr labāks par TP un citiem kampējiem, gan jau pēc pāris gadiem apjēgs, kāda muļķe bijusi šodien:)
Figvams
F
Bija jau aizdomas, ka pa lielam Žanetei politbiezpiens galvā. Izrādās, tā arī ir.
jautājums
j
Nū...varbūt vispirms vajadzētu savākt atpakaļ deleģētās valsts funkcijas? Vairāk kā pieklājīga nauda valsts budžetam atrastos, ja uztaisītu mazu auditu par funkcijām, kas nodotas'šāda tipa institūcijām. Par kurām šitādi kantori kasē naudu no uzņēmumiem un maksā vairāk kā iespaidīgas algas savām blondajām priekšniecēm...
žoržs
ž
Pilnībā piekrītu Žanetai - tas ka es vai daudzi mani paziņas balsoja par Vienotība nenozīmēja - par esošo koalīciju, bet par mazāko ļaunumu. Tā uzpūtība kas staro, šobrīd visvairāk no Brigmaņa - sak viss mums norunāts, viss kārtībā, vēlētāji grib, lai viss turpinās tā kā bijis - tas ir dikti līdzīgi Kalvītim pēc iepriekšējām saeimas vēlēšanām. Šī nu reiz ir laba iespēja, ja ne arī atstāt Lembergu pavisam bez ietekmes, tad katrā ziņā - to samazināt. Un tomēr - noteikti arī balsojums par labāku Latviju - par jēdzīgāku un racionālāku valsti, par godīgāku politiku un valsts pārvaldi, par ilgtspējīgu attīstību - var pilnībā piekrist autora paustajam. Būtu muļķīgi, ja solījumi VL lāpnešiem un kristovskiešu stulbums kļūtu par šķērsli racionālai un jēdzīgai sadarbībai ar kādiem SC mērenākajiem pārstāvjiem, tā mazinot iespēju radikālāka SC spārna revanšam nākotnē, labāk taču iesaistīt viņus, vismaz izvēloties jēdzīgākos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas