Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlera viesi 18.novembra ballē uzdzīvo par 10 000 latu

Valsts prezidenta Valda Zatlera rīkotā 18.novembra svētku balle Rīgas pilī, uz kuru bija aicinātas valsts augstākās amatpersonas un vēstnieki, izmaksājusi nepilnus 10 000 latu.Atzīmējot Latvijas Republikas 92. gadadienu, Zatlers ar kundzi 18.novembrī aicināja uz svētku balli ārvalstu vēstniekus, Latvijas diplomātus un valsts augstākās amatpersonas - kopumā 250 cilvēkus.


Smalkā balle  kopumā izmaksājusi 9237,2 latus, portālam Diena.lv pastāstīja Valsts prezidenta preses padomniece Ilze Rassa. Tā kā aicinātie viesi uz balli bija lūgti ar pavadoņiem, tad vienam prezidenta balles viesim no valsts budžeta bija atvēlēti 20 lati.


8137,27 lati tika samaksāti par viesmīļu pakalpojumiem, uzkodām, vīnu un bezalkoholiskajiem dzērieniem, trauku un galdu nomu un to noformējumu, muzikālais pavadījums izmaksāja 701,8 latu, apskaņošana – 380 latu un apgaismošana – 18,15 latu.


Smalkā pieņemšana simboliski notika Rīgas pilī, pēdējo reizi pirms tās atjaunošanas darbu sākšanas. Rassa norāda, ka tās ļāvis arī samazināt balles izmaksas, jo neesot bijis nepieciešams finansējums telpu īrei.

(precizēta vienam balles viesim atvēlētā summa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas