Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlers: "Pateicību" došana ārstiem nav atrisināta biežās ministru maiņas dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sarmite
s
sitai par prezidentu NEDER bet butu labs veselibas ministrs
Lops
L
Kāds velns šo aiz mēles raustījis, ka īsi pirms pārvēlēšanas(?) palaida muti? Vēl jau Latvijā darbojas labs princips,. kā pie boļševikiem, ka tas kas noticis tā pasen, tā nav taisnība, kamēr neatgādina.
Paldies
P
Pacieti baidās par ārstu bezdarb'bibu ja ārstiem nemaksā.. Pacienti nav kompeteti dakteri un nelasa ārzemju medicīnas literaturu Un šajā medicīnas sistēmā ir ĻOTI grūti kaut ko pierādīt par dr rīcibu.
Senais
S
Konsekventa kārtējā "pērle".
Paldies
P
Valsts padomju iekārte vispar mav atrisināma
drosma
d
Kāpēc dot un pēc tam kliegt. Uzreiz vajag attiecīgi rīkoties un ziņot par reketieri, ja vien tāds bija.
baiba rulle
b
Es gribu tieši šo prez ;ar atplestām kabatām no sākuma līdz konsolidācijai.
bud
b
Arsti vienkarshi spekule ar cilvekam visdargako-veselibu. Un ta ir arstu sirdsapzinjas problema,ka var uztrasit(vai likt saprast),ka ir jamaksa par medicinisku pakalpojumu vai vel briesmigak-uzmanibas pievershanu pacientam. Ka var vertet gadijumu,kad pec insulta pacienta radiniekiem tiek prasiti 300ls,lai arsts tikai saktu apskatit pacientu? Protams,ka radinieki shada situacija daris visu,lai sho naudu samaksatu. Mana uztvere shada arsta prasiba ir primitivs rekets.Shads noziegums ir jasoda pec bargakajiem likumiem. Pacienta dziviba tiek likta uz speles,arsta merkantilu intereshu delj! Un tie,kas pazemigi,pec inerces maksa arstam,lai sanjemtu pienacigu uzmanibu ari ir jasoda. Tas ir slikts ieradums,kas ir palicis no padomju laikiem,kad viss bija deficits-ari cilveciska attieksme bija deficits. Plus,protams medicinas darbinieku algas jau sen vajadzeja palielinat. Un ir jaieviesh obligata medicinas apdroshinashana. Kapec Igaunija var un Latvija nevar?
I.Gr.
I
Galvenais ir lai labie Latvijas aarsti nebrauktu prom straadaat uz Skandinaaviju un Vaaciju. Un man shkjiet, ka taa nelegaalaa maksaashana ir visu latvieshu probleema, ne aarstu! Bez tam ljoti svariigi ir, vai naudu dod pirms aarsteshanas - tad taa ir korupcija - vai arii kad pakalpojums slimniekam izdariits - tikai tad taa ir "pateiciiba" un ir labpraatiiga riiciiba.
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Nav pēctecības un noteiktības! Par caurskatamību nav ko runāt. Gadiem ilgi esmu runājis, teicis un referējis, ka visam medicīnas personālam ir jāpaugstina algas 2 - 3 reižu apmērā - tad arī sāks zust pa mazam "aplokšņu kultūra", kā arī šāda rīcība vispārīgi jāaizliedz, bet ja to atklāj draudz bargs naudas sods draud un ārsts var zaudēt licensi praktizēt medicīnu vispārīgi. Un galvenais mums jābūt konsekventiem. Galu galā ir jāprasa: kas šajos gados ir veikts un kā tas uzlabo jis veselības aprūpi Latvijā. Varbūt kādam ir atbilde uz šo jautājumu.
Henriks
H
Man jau šķiet,ka šīs pateicības nekad nebeigsies,lai tas beigtos,tad visi ārsti būtu jāsūta stāžēties uz rietumiem ,bet rietumu ārsti jāsūta šurp,cita varianta nav,jo cietumā jau visiem pietrūktu vietas.
Juris
J
Tas ir diezgan nožēlojami - 4 gadu laikā nav varēts atrisināt vienkāršu problēmu ! Protams, tagad ir vainīgi ministri, bet ko prezidents solīja sākot savu prezidentūru? Un šis cilvēks vēlas būt vēlreiz par prezidentu!
Ieva
I
To racionālo izmantošanu dakteriem skolā māca: ar ko jāsāk, un kad vairs nevar stiept gumiju! Arī veco labo patiesību, ka neārstēts slimnieks ar laiku kļūst tikai dārgāks nezina acīm redzot tikai ministrijas ierēdņi. VIENKĀRŠI IR JĀPANĀK, LAI SLIMNIEKA PIENĀKUMS BŪTU SAVLAICĪGI DOTIES PIE ĀRSTA UN DARĪT KO LIEK, NEVIS PIRMKĀRT LAUZĪT GALVU, KO PĀRDOT, LAI VARĒTU ĀRSTĒTIES.
secinājums
s
Nu, pareizi, nedodiet tos kukuļus, tad arī nebūs jāvaimanā.
alise
a
ko tad tu, valdi, darīji 4 gadus? kur likumdošanas iniciatīvas? jeb vārna vārnai acī neknābs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas