Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zatlers princim Viljamam un līgavai vēl mīlestību, prieku un laimi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
re
r
Miiliigi!!!
pakausis
p
a tu ko ņemies? nafig tu negribi lai pedofili tavus bērnus drāž? pieprasījums tak ir :DD
trusis nejaukais
t
Cilvēkiem patīk šovs, vienk gribas redzēt krāšņas kāzas. Kamēr būs pieprasījums, būs piedāvājums, ko tu ņemies..
s
Eh, cik mīlīgi.
pakausis
p
patiesībā prieks redzēt, ka ir tomēr apkārt ļaudis kas ar savām galvām domā, nevis rij iekšā visu par ko glancētie žurnāli raksta.. tai skaitā vaktisku tirāniju iesaiņotu folija papīrītī.. Un tiem, kas te provē spirināties par šīs monarhijas varas spējām iesaku iedziļināties un uzzināt - kas pēdējās trīs reizes atlaida Kanādas (tipo suverēnas valsts) ministru kabinetu.. un kam šī amatpersona ir faktiski pakļauta, kā pavēles tai jāklausa :))) Un tad sursuļojiet te par savām bērnības dienu princešu un prinču fantāzijām :)))
pakausis
p
Varēja vismaz uzvesties, kā brīvas valsts prezidents, kas pārstāv brīvus cilvēkus - cilvēkus kuri apzinās, ka klanīšanās kaut kādas ģimenītes priekšā, tāpēc vien, ka kāds kaut kad sen ir pateicis, ka šiem ir dievišķa tiesība valdīt - ir līdz riebumam pretīga un nav savienojama ar brīvību šī vārda tiešākajā nozīmē. Es jau saprotu, ka Zatleram nav īsti kur sprukt.. un es jau saprotu, ka šamam to pārmest ir muļķīgi. Tomēr vienā brīdī ir jāsaprot, ka ir valstis kuras zemojas tirānu priekšā.. un ir valstis, kuru brīvie cilvēki to nedara. Un mantojumā nododamas valdīšanas tiesības ir tirānijas pazīme - vai tā būtu Ziemeļkoreja vai štrunta Anglija! Saņemies Valdi! Kaut vienreiz izlien no saviem iestīvētajiem rāmjiem!! :)
NAV VIENALGA
N
:D var tikai pasmaidiit! ar vienu roku dod, ar otru - panjem! un, lai valdiitu, nevajag buut premjerministram vai prezidentam! taa ir sleeptaa vara! ne velti tai monarhijai neviens nevar neko izdariit! taa ir kaa valsts valstii! liidziigi kaa vatikaans!
Ministry of Truth
M
Feini. Pat bez Zatlera, nu, bez Lilitas, par ko es, protams, esmu pārsteigts. :)
Teodora
T
Skaisti jauni cilvēki laulājas, skaista ceremonija, kāpēc nepriecāties...:-) Skābumķērne "NAV VIENALGA", ko? Skābsti vien! ... hehehe, kāmēr citi priecājās ;-)
.
.
laikā atpalicis cilvēciņš jūs esat. sen jau vairs monarhi tautu nedrāž, bet pašas tautas izvēlētas valdības. tātad, ļautiņi no pašu vidus. un lai mazāk runātu un rakstītu muļķības, iesaku ieiet britu monarhijas mājas lapā, un apskatīties, cik dažādos palīdzības, sponsorēšanas, atbalsta un cita veida labdarības pasākumos ir iesaistīti karaliskās ģimenes locekļi.
NAV VIENALGA
N
tev dariit nav ko? deelj taadaam ceerpjamaam aviim vispasaules valdnieki var draatz un draazt cilveeci... un tu tikai maasi karodzinu un kliegsi - dziljaak...dziljaak! atver vienreiz acis un saproti, kas aiz taam monarhijaam sleepjas!
Teodora
T
Jā, abi feini un tiešām Harijs ( Velsas Henrijs) ir super-super.. ;-)
.
.
dikti feini puiši tie prinči.. man gan labāk harijs patīk, pilnīgi ku-kū džeks ;-)
Teodora
T
Abi prinči brauc... :-)
Teodora
T
It kā esot tas krusts Bekhemam pie atloka slikti piesprausts....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas