Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zīle atkāpies no VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētāja amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Datherine
D
Stay inofratmive, San Diego, yeah boy!
aradhana
a
Zīle savā būtībā ir prorietumniecisks liberālis, kurš vienkārši bija izvēlējies veidot politiķa karjeru nacionālajā nišā. Skaidrs, ka īsti nacionālisti, kādu ir NA vairākums, viņu iekšēji nepieņem par savu vadītāju, tādēļ aiziešana bija tikai laika jautājums.
vēlētājs
v
TB ir čekistu radiita , avieniiba nav labaaka , jo šiem jaapaliek saeimaa , lai buutu instruments valdiibas šuupošanai , vajadziibas gadiijumaa , es to sen esmu deklareejis un no taa neatteikšos , baķka viņiem vadonis , jaasmejas.
Berta
B
Iespējams, Zīlem kļuva zināms, ka VL rīkojās nesmuki: pēc tam, kad kopīgajā kasē TB/LNNK ielika kārtīgu žūksni, VL organizēja, lai vēlētāji svītro no sarakstiem tieši TB/LNNK deputātus, bet VL liek plusus. No šīs uzmācīgās kampaņas nebija miera ilgu laiku pirms 10. saeimas vēlēšanām. Faktiski arī tagad VL nenovērtē, cik daudz viņi iegūtu, strādādami kopā ar veterāniem, jo paši katru dienu vāra tikai sū.us. Par kaut kādu politisko kultūru no VL puses vispār nerunāsim. Viņiem līdz Zīles inteliģences un zināšanu līmenim kā līdz mēnesim.
jo
j
Zīlem to vajadzēja vēl ātrāk izdarīt.
Oskars
O
Jo KNAB un VK min uz PAPĒŽIEM.
brīdinu
b
Šobrīd notiek mēģinājumi gan kompromitēt, gan šķelt Nacionālo Apvienību. Gan Zīlem, gan Raivim vajag publiski paziņot, ka NA ir gatava strādāt kopā un vienības virsusdevums nav personiskās ambīcijas bet Latvijas intereses. Turieties nenododiet viens otru. Pretrunas risiniet runājor NA. Paaudžu konflikts ir normāla lieta, bet kopīgiem spēkiem jūs tro atrisināsiet. Mūsu spēks ir vienotībā un savstarpējā atbalstā!
Kamis.
K
Es neesmu ne TB ne Visu Latvijai partijas biedrs. Žīle es teiksu tev tā, tava publiskā izrunāšanās un atkāpšanas kaitē tikai TB partijai, jo pēc tādas tavas darbības arī es rudenī ejot balsot TB kandidātus svītrošu ārā. Notiks tas par ko tu biji iepriekš satreaucies. Tad šodien nevadzēja vāvuļot.
Zīlem un pārējiem
Z
Šobrīd notiek mēģinājumi gan kompromitēt, gan šķelt Nacionālo Apvienību. Gan Zīlem, gan Raivim vajag publiski paziņot, ka NA ir gatava strādāt kopā un vienības virsusdevums nav personiskās ambīcijas bet Latvijas intereses. Turieties nenododiet viens otru. Pretrunas risiniet runājor NA. Paaudžu konflikts ir normāla lieta, bet kopīgiem spēkiem jūs tro atrisināsiet. Mūsu spēks ir vienotībā un savstarpējā atbalstā!
Lumonis
L
Zide ir peidalijies kopa ar visiem salasnam Latviajs valsts izlaupisana un taiutas apzagsaan un tas iznicinasana. Ziolem ir vieta politskja kapesta turpat kur godmanim, skelem, kalvitiem, .... Kaut ka interesanti ir tas, ka TP aktivists komjaunietis M.Riekstins visu so laiku kluse ka meli di..sa ieravis? Kas nu ir noticis ar so komjaunieti? Vai sis ir parbijies ka so izmetis no Latviasj parstavniecibas NATO, jo ka ne ka ir vainigs pie netaisnigu ES subsidiju pieskirsanu un to sadali Latviaj zemniekiem? Ir jace augsa visi protokoli un ligumi un visi sie blezi, maitas, kuri ir darbojusies pret Latviajs valsti un tautu ir jatiesa un jasoda un ir jasak tas darit ar Arlietu ministrijas ministriem, ieredniem, kuru vadiba ir iznicnata Latviajs tautasaimnieciba, lauksaimnieciba un Latviajs lauksaimnieki ir nolikti negadoga un netaisniga konkurence stasrp 27 ES dalibvalstim. Kad tiks tiesati un soditi Latvijas valsts parstavji Kesteris, Riekstins, Piebalgs un citi kuri parstaveja Latvijass valsti sarunas par Latvijass iestasanos ES, un parakstijs zem tadiem noteikumiem, kuri ir negodigi, netaisnigi pret Latvijas valsts uznemejiem, zemniekiem???
Maškai
M
Provokator, es tevi redzu.
  • 1
  • 0
alberts
a
Kas ta šim? "Teoretiķa" "ideju" apsīkums?
depo
d
Iepriekšējās vēlēšanās gribēju balsot par TB/LNNK un R.Zīli, a manā sarakstā bija ielikts kaut kāds Parādnieks! 'Beigās nobalsoju par citu sarakstu. Lasot par Parādnieka aktivitātēm ir minēts ka viņš savam uzņēmumam iedevis pāri par 100k latu. Parasti šādas shēmas tiek lietotas kad īpašnieks uzņēmumā ieliek nedeklarēto naudu no pelēkās kases par ko nav samaksāts ne santīms nodokļu. VL visi ir salīdzināmi ar ākstiem, kas uzjautrina publiku. Daži no sabiedrības ir noilgojušie pēc šāda cirka. Uzskatu ka Zīle bija vienīgais kura dēļ bija vērts balot par sarakstu. Par to viņa sēdēšanu EP visiem šeit ir galīgi garām. Paskatieties viņa EP deputāta profilu. Viņam visvairāk aktivitātes no visiem, varbūt pat Latvijas pārstāvjus kopā ņemot.
alberts
a
"Kaut kads Parādieks" - ir vismas KAUTKAS no - VL - ja Zile ir nobijies ta viņa problēma. Letiniem ir "gēnos" - BAILES<BAILES!
  • 1
  • 2
Marita
M
Vai jums neliekas, ka Zemgus var būt arī provokators?
nav šaubu
n
Jā, šeit ir divi šobrīd.
  • 0
  • 0
anonīmais šakālis
a
es saprotu, ka Zemgusa komentārs ir dzēsts?
anonīmais šakālis
a
Nav koleģiālas? Vislatvieši atsakās būt koleģiāli valsts nozadzēji? Kurš varētu noinformēt, kas Rīgas sarakstā ir vislatvietis, kas tūdaliņš?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas