Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Zīle: Parādnieks ir parādā saviem biedriem paskaidrojumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lidija
L
TB/LNNK vairāk kā desmit savas pastāvēšanas gados ir pierādījuši, ka ir šaura pašlabuma meklētāju partija, kas tikai tagad sākusi mainīties, dominējot vislatviešu jaunajam un patiešām nesašmucējušamies (atšķirībā no vairuma tēvzemiešu) spārnam.
Jens Z
J
Neuztraucieties, pie pirmās iespējas sašmucēsies arī tie, kam pagaidām šāda iespēja bijusi liegta
  • 0
  • 0
Anika
A
Zīle ir gudrs cilvēks, tikai gļēvs. Tā ir viņa problēma.
Dainutēvs
D
Galvenais ka ir atgūts Tēvzemei un Brīvībai nosaukums, tagad visi bijušie "tēvzemieši" var mierīgi aiziet. Par Visu Latvijai par jauno Tēvzemei un Brīvībai!
Par Zīli
P
pavasarī kāds teica, ka esot TB no iekšpuses grāvis līdz esot ticis pie teikšanas un brīdināja, ka VL gaidāms tāds pats liktenis, es neticēju.... :(. No Zīles puses šis ir lāča pakalpojums VL! Diemžēl :(
piebilde
p
Es domāju, k viņiem iekšienē ir jāizrunājas.
  • 0
  • 0
atgādinu
a
Vienīgā iespēja ir NA - Zīlem pašam un Raivim paziņot, publiski ka šie izteikumi neatbalist patiesībai un apvienība sekmīgi darbojas kopā. Nekādas šķelšanās. Šķelšanās aizliegta. Neaizmirstiet, ka Kremlis un viņu pakalpiņi strādā uz to.
voldemārs kārlis markuss
v
Nezinu kurus konkrēti deputātu kandidātus Zīles kungs domā.Teikšu par diviem .Ja Dobelis un Tabūns duetā dziedātu Brāļu Laivinieku dziesmas pie Saeimas viņiem būtu bijušas lielākas iespējas tikt ievēlētiem,viņi to nedarīja.Dobelis ejot garām Visu Latvijai piketam protestējot pret Abrenes atdošanu Krievijai 2007 gada februārī izsmēja piketu.TB un LNNK bij tajā valdībā.To vēlētāji neaizmirsa un arī neaizmirsīs.No Dobeļa un Tabūna Saeimā skanēja tukšas runas poļitruku stilā,lai labāk dzied skaitās Brāļu Laivinieku dziesmas. Es arī balsoju par LNNK un TB apvienošanu.Partijā nestājos jo TB rīcība barikāžu laikā bij man nepieņemama.Mūsu vēlētāji ir lemtspējīgi un patstāvīgi,tur agstu Nācijas godu paldies viņiem par to.Paziņot ka viņus var pierunāt blēdīgā stilā nu nav vienkārši nopietni.
Vecis
V
Parādnieks ir vecis uz goda un šeit viņu apliek tikai bandīti un vecie komuņagas.
skaidroju
s
Viņu apliek divu partiju sponsorētie kabatas pīāristi.
  • 1
  • 1
Vēlētājs
V
Zīle, pietiek tirst, tavs laiks ir pagājis, dod vietu jaunajiem un godīgajiem patriotiem no Visu Latvijai!
anonīmais šakālis
a
Aha! Zīle piedalās melnajā PR pret Visu Latvijai! Nesanāca pa kluso no iekšas sagraut, iet tagad uz pilnu banku. Valsts nozadzēju aprindas nepajokam ir nobijušies no Visu Latvijai! Balsojiet par Visu Latvijai! un svītrojiet visus tb/lnnk!
Domāju, ka
D
Vienīgā iespēja ir NA - Zīlem pašam un Raivim paziņot, publiski ka šie izteikumi neatbalist patiesībai un apvienība sekmīgi darbojas kopā. Nekādas šķelšanās. Šķelšanās aizliegta. Neaizmirstiet, ka Kremlis un viņu pakalpiņi strādā uz to.
lux
l
Pilnīgi nesalīdzināmi lielumi - Zīle un tas Parādnieks. Viens izglītots zinošs cilvēks, kuru ļoti ciena EP, otrs kaut kāds jefiņš nez no kurienes parādījies. Pilnīgi pareizi, ka Zīle ar tādiem negrib sadarboties. Cienījams solis. Pēc manām domām viņš vispār ir viens no sakarīgākajiem politiķiem, kurš negvež tukšu, bet ļoti labi zina, ka nauda kokos neaug. ļoti žēl, ka ir tādi Parādniekiu, arī galu arī Dzintars (nedaudz mazākā meŗā gan), kuri tikai degradē nacionālo ideju.. Smadzeņu VL maz. Ja nu Tomelis, Gaidis Bērziņš. Gribētos, lai tiktu mazināta Krievijas ietekme Latvijā, lai okupantu un masveida rusifikācijass rezultātā iebraukušo pēcteči biežā atcerētos par savu tālo dzimteni, uru viņiem gan labāk patīk mīlēt no tālienes un pārceltos uz turieni Gribētos arī, lai iemācītu viņiem daudz maz uzvesties un ievērot likumus. Bet ne jau tādi kā Parādnieks to var izdrarīt. Žēl.
osama
o
Pateicoties tādiem tomeļiem un bērziņiem arī svītroju visus vecos tēvzemiešus. Neatminos viņu nacionālos darbus, vadot Tieslietu ministriju - tiesas Latvijā - kā ir tā paliek sovjetiskas. Atminos tikai Gaida Bērziņas centrāltirgus biznesa rebes.
  • 2
  • 0
prokuroram
p
viņš ir parādā
āksti no NA
ā
nu ko tur cepties, notiek veco seju aizstāšana ar jaunām zīle gan ir viens no sakarīgākajiem politiķiem, arī zinošs ES lietās NA pie "šprices" paliek slimi amorāļi kā parādnieks, karjeristi un gatavi uz da jebko naudas dēļ kā bērziņš un dzintars, vēl kādi jaunēkļi bez smadzenēm, vispār perfekta savienība nesaprotu, ko zīle tur vispār šādā idiotu barā dara, protams, kaut kādam politiskam spēkam jāpieslejas, bet nu šī komanda ir X-tra, super nacionāļi ar mafijas piegaršu (gerhardi, jakrini, centrālais tirgus... )
Jens Z
J
tā nav apsaukāšanās, tā no malas izskatās viņu izrīcības arī man
  • 0
  • 0
jautājums
j
Kādēļ tu melo un apsaukājies? Tas ko tu dari ir naida runa. Atceries, kad tu raksti savus tekstus, Latvijas ienaidnieki ieņirdz par mums.
  • 1
  • 0
Andrievs
A
Par sēdēšanu opozīcijā Zīles k-gs kļūdās. Pašlaik Latvijas politikā ļoti pietrūkst nacionāli domājoša, kreisi orientēta opozīcija. Tieši šo nišu varētu ieņemt VL!. Būsim reālisti jauniešiem nav vēl pietiekamas pieredzes Saeimas un valdības darbā. Ja VL! iegūs lielāku ietekmi Saeimā, un iekļūs valdībā, būs risks, ka partija sāks apaugt ar iztapoņu un pērkamu karjeristu varzu no caurkritušajām partijām. Neiztiks arī bez provokatoriem, kas kalpo citu valstu interesēm. Tāpēc nākošajā Saeimā VL uzdevums ir būt opozīcijā labējām partijām, pieskatīt tās un iespēju robežās virzīt valsti sociāli atbildīgas sabiedrības virzienā. Nākamajos trīs gados uzaudzēs muskuļus un 12. Saeimā varēs ņemt varu.
Pieļauju
P
ka godīgais un atklātais Parādnieka kungs savus sadarbības partnerus iepriekš par saviem nesaudzīgajiem viedokļiem nebija informējis. Ko nu tur!
Jens Z
J
Nebija gan, tapat kā tad, kad manu vārdu publiski saistīja ar nelikumīgiem ziedojumiem, izzīzdams stāstu pilnīgi no pirksta
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas