Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Zīlem šaubas, vai politiskajā darbībā Parādniekam var pilnībā uzticēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nazis
N
No saraksta svītrošu gan tēvzemiešus, gan Parādnieku, Zīlem ir pilnīga taisnība par to cik ļoti viņam var uzticēties!
Bībelnieks
B
Ko tur brīnīties?? Tēvzemieši jau nobrauca malā kad LNNK un patrioti sāka strādāt. Patlaban VL! vada nacionālos spēkus un tādēļ ņem priekšroku! Tauta turās pret straumi!!
Andis
A
Domāju, ka viss notiek, kā tam jānotiek. Mainās paaudzes un tie TB/LNNK, kas jaunajiem spēs turēt līdzi, arī paliks. Vecie stagnāti mirs dabiska nāvē (ne jau tiešā nozīmē). Lai gan Zīle ir gudrs cilvēks, tomēr arī viņam kļūdas pagātnē bijušas pietiekami daudz. Pastāvēs, kas mainīsies! VISU LATVIJAI!
DZIMTsarakstu birojs
D
Ja Saeimai balotējas cilvēks, kuram ir parādsaistības pus miljons un tikpat daudz viņš ir "aizdevis", tad loģika prasītu uzvārda papildināšanu, resp. PARĀDNIEKS-AIZLIENĒTĀJS.
K-K
K
... Ziles ' politiskas uzticibas jautajums' balstas tikai uz 'iespejami falsa' sarakstisanas instanci - un tas ir viss !!!! ... Tiesi tada politiskas etikas iztrukuma del ir izskaidrojama TB/LNNK vecbiedru izsvitrosana !!!!
(*****)
(
Tiem, kuri ies uz vēlēšanām vajadzētu rūpīgi izstudēt Lombrozo grāmatu "Noziedznieku tipi", grāmata ir ar bildēm ...
Judans
J
Sekojot Zīles darbībai jau no Pilsoņu Kongresa laika, es visdrīzāk ar Zīli izlūkos neietu. Man ir sajūta, ka viņš aiz personīga izdevīguma varētu arī uzmest.
alberts
a
"Izlūkos neietu?" - uz kurieni? izlūkos ? - uz centrāltirgu? varbūt pie Pļīņers,Ciļēviča,Lindermaņa guļamistabām?Nu izdoma pats vel KO!
  • 1
  • 1
L.Grantiņš LRTT
L
Ja runā kuram dot priekšroku, Zīlem vai Parādniekam, tad jājautā, vai tad tas nebija Zīle, kurš ES organizēja Latvijas rupniecības un lauksaimniecības iznīcināšanu ? Zīle ir pelnījis desmitkārtīgu ASM(augstāko soda mēru). Svītrot šo Odesas žīdenes dēlu no Latvijas sarakstiem !!! TB bija nacionālo zagļu banda, kura degradēja visu nacionālo kustību !!! Pārādnieks nav nekāds perfetais kandidāts, bet simtreiz labāks par pusžīdu Zīli...
Nu...
N
ko lai te piebilst?
  • 0
  • 0
Kaspars Gasūns
K
Es gan svītroju laukā tieši VL!. Žēl, ka tikai pāris redzamākos uzvārdus zināju. Citādi būtu izsvītrojis visus. Tai partijai vēl jāattīstās un jāaug... Varbūt pat veselai paaudzei jānomainās, līdz izglītotie un pieskaitāmie sāks dominēt. :)
Aivai
A
tur jau ir tā problēma, ka no jaunajiem nav nekās jēgas. Tikai un vienīgi nacionāli lozungi.
  • 0
  • 1
Aiva
A
Jūs kaut ko esat sajaukuši.- VL nav neviena, kam nav augstākā izglītība. Jūs laikam runājat par Zatlera partiju, kur ir bezdarbnieki un ar apšaubāmiem izglītības dokumentiem? Starp citu, jaunība nav netikums.
  • 1
  • 0
alberts
a
Šitā "gaidīdami" un BAIDOTIES mēs vēl 50 gadus "ņergosimies" - BAILES,BAILES no - VL! Kāpēc letiniem IR BAILES - nesaprotu.
  • 2
  • 1
Mareks
M
Prieks dzirdēt, pilnībā piekrītu! Nožēlojami, ka VL devalvē valsts varu, īpaši nacionālo politiku, saliekot sarakstos vidusskolniekus. Tie, kuri nav spējuši iestāties augstskolās tiek Saeimā caur VL. Tā stulbi sanāk. Es par nacionāļiem, bet ne VL kandidātiem.
  • 3
  • 2
alberts
a
Zile - KO tu gribi sakašķēt nacionālo apvienību??? To tik gaida SWC un visi citi žīdi.
Žēl
Ž
ka nacionāli spēki nemāk saprasties, abos spēkos ir sakarīgi cilvēki un ir arī kretīni. Nav jāšķiro, kurš ir TB, kurš VL, jāskatās, kurš kaut ko spēj darīt. Ja VL patiešām aģitē pret saviem TB kolēģiem, tad tas ir vairāk kā stulbi un neliecina par augstu politisko kultūru. Zīle ir pieredzējis un korekts politiķis, nav ko viņu sunīt. Varu iedomātie, kā SC rokas priekā berzē par šīm nesaskaņām.
Pričene
P
Toties Parādniekam smuka pričene.
voldemārs kārlis markuss
v
Varu ieteikt Zīles kungam pajautāt Oskaram Grīgam ko runāja TBun LNNK par naudas lietām ar A.Lembergu tiekoties medību namā un sarunās par naftas kumosa privatizācijas principiem 90.gadu beigās.Ir neiespējami ka Zīles kungs to nezin un ar šīm lietām nav saistīts,tamir grūti noticēt ,Latvijas nacionālas idejas vēlētājs par tādiem politiķiem nevēlēs.
Janis
J
Es šaubos vai Zīlem var uzticēties, jo bija lielākoties TB/LNNK spicē pirmais civēks kurš vadīja šo partiju, bet cik zemu tā vadībā TB/LNNK krita visiem redzams ari 10.saeimas vēlēšanās Visu Latvijai tika novērtēta ievērojami augstāk arī prognozes liecina, ka patreiz cilvēki vairāk izvēlas balsot par Visu Latvijai cilvēkiem nekā par TB/LNNK tai skaitā es, domāju, ja VL nebūtu apvienojusies ar TB/LNNK, tad TB/LNNK iznīktu un likvidētos, Zīles vadībā TB/LNNK piekopa Šķēles politisko kursu, tikai pēc apvienošnās ar Visu Latvijai sākās TB/LNNNK attīrīšnās ceļš un jauna atdzimšana nacionālo interešu aizstavēšanās sfērā, attīrīšnās no tiem kuriem pirmajā vietā ir nauda un personīgie konti, bet latviešu naciuonālo interešu aizstāvība piesegs. Skaidrs ir viens, ja latvieši grib, lai viņu intereses šai zemē būtu primārās un tiktu aizstāvētas parlamentā, kā arī pie varas Latvijā netiktu krievu lielā nācija SC veidolā, jābalso ir tieši par latviešu nacionālo apvienību tas ir par VL/TBLNNK 8.sarakstu. Zīles kungam varu pateikt no sākuma biju LNNK biedrs pēc tam TB/LNNK biedrs Zemgalē esmu bijis jūsu biedrs kopš dzimšnas, bet balsošu es galvenokārt par Visu Latvijai cilvēkiem secinājumus izdariet pats
Svens
S
Tēvzemieši jau ir iznīcināti un likvidēti, ja Tev šķiet, ka ar apvienošanos notiek viņu "reinkarnācija", tad tie ir maldi. Tēvzemiešus iznīcināja Zīle, tas ir tiesa un viņam tagad ir jāpļauj tas, kas ir iesēts. Savukārt par to attīrīšanos vari iet dillēs, kur'š tad tur attīrās - pie siles līdēji tādi kā Rasnačs, viņa palīgi un vēl kādi šādi tādi??? Īstie Tēvzemieši jau krietni sen ir šo partiju atstājuši (iespējams, ka ne jau uz visiem laikiem).
  • 2
  • 1
soho
s
Kā tādam vispār nav kauna plātīties pirmajās rindās! Lai tak paskatās pats uz savu morāli. Dīvaini cilvēki- runā vienu, domā ko citu un dara pavisam ko citu, bet tik daudzi par viņiem sajūsmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas