Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

ZZS: premjeram personīgi jāuzrauga skolēnu autobusu iegāde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ērce
ē
iesaku Zalānam ar kompāniju vismaz līdz vēlēšanām staigāt oranžos ancukos
Zorro
Z
No Andra Šķēles runas LTV1 27.01.2010. raidījumā „Kas notiek Latvijā” "Viena no lietām, kura nav tik vienkārša, un tur vajag lielu izdomu un to protams veiksmīgi rāda lielās Eiropas valstis, saucamā „pozitīvā diskriminācija”. Kā piemēram, Vācijā pirms Saeimas vēlēšanām mēs redzējām cik precīzi Angela Merkela spēja stimulēt tieši vācu auto industriju, nevis franču, nevis itāļu vai ... Es līdz ar to gribu teikt, ka mums ir jāatrod iespēja palielināt, aizstāvēt savu ražotāju pieejamību valsts iepirkumos. Tas ir būtiski. Ir jāmaina procedūra, ir jāatrod šie „pozitīvās diskriminācijas” instrumenti, un jālieto tie. Es nevarētu šobrīd ieslīgt kaut kādās tehniskās lietās, tādu ir daudz. Būtiski ir jāķeras klāt un tagad ir jārīkojas ar Eiropas Savienības fondiem. Ir skaidrs, ka mēs nevaram pieļaut, ka Eiropas Savenības nauda tiek iztērēta importa iepirkšanai. Kā piemēram, nepieļaut tādu lietu, ka par 100 un vairāk miljoniem Eiropas Savienības naudas tiek iepirkti vagoni ārpus Latvijas. Piedāvāju apturēt tādas lietas. Apturēt būtiskus iepirkumus par Eiropas Savienības naudām ārpus Latvijas. Atļaut tikai tādas tehnoloģijas ievest, kuras rada momentā augstāku pievienoto vērtību." Kā jūs domājat, vai šinī gadījumā nebūtu jāatbalsta vietējais ražotājs AmoPlant, kas pavasarī uzsāks autobusu montāžu savā jaunuzceltajā rūpnīcā Jelgavā, nodrošinot nodokļu iemaksu valsts budžetā un darba vietas ne tikai savā uzņēmumā? Dotajā situācijā ir divi varianti. 1. Šķēle atkal d.i.r.š pa deviņi mēmi. 2. Zalāns absolūti neievēro partijas disciplīnu. :)
...
.
Nu jā, ja uzzīmētu svītras, asociētos ar varavīksnainajiem :) Bet, ja nopietni, tiešām šitā pīrāga dalīšanas dēļ vienīgie cietēji beigās paliks bērni. Tas gan būtu skumji
Buba
B
Laikam jārīko grafiti mači starp partijām, - (baloniņu iegādi gan kampējiem ar deformētiem Mozgiem neizticēt). Es gan par visā pasaulē pieņemto - dzelteno.
otis
o
TP ir idiotu partija.
jautājums
j
Mūrniece nodokli samaksāja ? Vai atkal JL sīki krāpjas ? Kā tādi ābolu zagļi.... Un es lasīju polēmiku , tāpēc ir radies priekštats par ko ir strīds...Kas tomēr ir Āboliņas vīrs ? Un vai Dombrovskim kā premjeram par skolu autobusiem nevajadzēja sākt interesēties jau iepriekšējā rudenī, kad tās lauku skolas tik varonīgi slēdza. Lai izkalpotos SVF kundziņiem... Jo zābaku laizīšanā dažiem nav konkurentu... Lai izskata iepirkuma nolikumu valdībā un apstiprina ! Ja tur var visādas muļķības skatīt, tad šī nu ir svarīga lieta ! Jo bērni nedrīkst ciest ! Un lai par ko uztrauktos Brigmanis....Nemūžam neticēšu, ka par skolēniem !
arī prom
a
...un prezidentam PERSONĪGI...jāuzrauga...pamperu iegāde bērnu slimnīcai... sviesc...
jautājums
j
Nū...Es vakar noskatījos šižetu par tiem Jelgavas autobusiem, kurus vēl nekomplektē gan. Bet kurus varot piegādāt no Holandes un tad pēc gadiem Jelgava varēšot nodrošināt no Holandes iepirktos autubusus ar rezerves daļu maiņu. Varbūt ! Ja būs vispār uzsākuši ražošanu un vēl nebūs aizvērti.... Un cik gadus kalpo KIA? Man paziņam ir...Vai pareizāk sakot bija......Un cik MB? Nu nav viss tik vienkārši. Lai gan pretendentu loku , protams , vajag paplašināt
Vientulais vilks
V
Toties ,,NAFIG//ir krieviski.Kad valsts amatpersonas saks domat par izdevigumu VALSTIJ?
ha..ha
h
..Jums biedri ''lielais populist'' ..tā domāšana vēl no'' genseka ''laikiem!!!..nu varbūt lai prezidents personiski ''uzrauga'' ..vai skolnieki ..nestaigā ''oranžās zeķēs'' (noteikti vajag pieņemt likumu ka tām jābūt..zaļām!!!)..ja šādi ..piedodiet bet neko piemērotāku nevaru iedomāties ..PAJOLIŅI!!! vada valsti..pieņem likumus..tad nav nemazākā izbrīna par to ka esam tur kur esam!!!..NOŽĒLOJAMI JŪS ESAT VISI!!!!!!!!!!!!!!!
eleganti
e
Diena varēja palūgt VRAA sākotnējo iepirkuma dokumentācijas projektu. Tajā dīvainu prasību nebija un autobusu krāsa tika paredzēta dzeltena - kā citur pasaulē, tai skaitā pie kaimiņiem leišiem
sd
s
Ķīnieši saka, ka vienalga kādā KRĀSĀ vista, galvenais, ka tā dēj olas. Latvietis saka, ka viņš bērnus vedīs uz skolu tikai oranžā autobusā. Viens no šiem diviem ir tiešām gudrs.
Pipo
P
Ķīnā ir manderīni, nu Latvijai piesakās apelsīni. Nešķirojot valdošās šķiras, kāda krāsa būs pēc vēlēšanām?
Nuja
N
Tad jau premjeram jāuzrauga pilnīgi visi iepirkumi šajā alkatīgo blēžu valstī.
Kurmītis
K
+++Tad, kad pie konkursa netikušas firmas pārsūdzēs tehniskos noteikumus, tad autobusu uz 1. septembri tik un tā nebūs!+++ Ahhha. Un kurš būs vainīgais ? Konkursa uzvarētājs ? Kurš tomēr JAU ir un JAU ir gatavs autpbusus piegādāt? Jeb āboltiņas kantoris, kurš tagad sūdzas gan IUB, gan repšem, gan Plīša Lācim? Diez Šveices Prezidentam un Augstajam Krēslam Vatikānā nav vēl savu kļauzu aizsūtījuši ?? Ja līgums norausies, vainīgi būs sūdzmaņi. Un tad derētu sarīkot riktīgu izmeklēšanu, kura noteiktu, vai viņu sūdzības ir vai nav pamatotas. Un tad – lai vainīgie no savas kabatas finansē autobusu iegādi … :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas