Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 11. oktobris
Silva, Monta, Tince

ZZS vēlas vadīt arī Satiksmes ministriju un VARAM

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
ZZS lai vispirms sakārto Latvijas lauksaimniecību un, tad tikai lai domā par citu. Vides lietas vēl varētu uzticēt, bet vairāk gan neko. Gribēt jau var daudz ko. Labs teiciens - gribēšana dieva dota, bet dabūšana paša ziņā. Lai dabūtu, ir jābūt arī devējam.
Viņi vēlas VISU vadīt.
V
Ventspils krupim Tarapuņkam ēstgriba, gluži kā sātanam, nav NEKAD remdināma. Latvija ir tukša izzagta, bet vēl nepietiek - pasaule par mazu, vēl vajag Mēness, Marsa un Jupītera resursus. Un arī tad būs vēl daudz par maz . Jūs vēl maz pazīstat tuksneša ķēniņu Azazelu un viņa uzticamo kalpu Lembērģi. Redziet, Bērziņš un Straujuma ir no ZZS, raganu raganas un superraganas - Gribule un Reižu Niece arī no tās pašas šaikas, bet apakšā blējošais aitu bars, kas to vien bauro - vai mūsu zaļie!, kas kopj Tēvzemi, vai mūsu zemnieki!, kas ar un slauc, vai patrioti, kas par tautu rūpējas, - un tad jau vairs atliek vien uz prezidiju RULLĒT.
artūrs
a
Ja reiz politiskais tirgus, tad tirgus, bet tieši šīs 2 ministrijas ZZS, kā jau teicu, iegūt nedrīkst. Lai vilks paēdis un kaza dzīva, NA tiek VARAM, Vienotībai Satiksmes ministrija, bet ZZS Ekonomikas ministrija un Saeimas priekšēdētāja postenis (kurā būtu Dana Reizniece Ozola).
Reizniecai īstā vieta uz pannas.
R
Palasiet pasaku par Ansīti un Grietiņu. Tur viņa ir, šī Daņa. Un ne jau nu Gietiņa.
  • 1
  • 0
joj
j
ZZS grib labklājības ministra, zemkopības ministra, aizsardzības un satiksmes ministra un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra posteņus? Vai nav par daudz?
Aivars
A
Nē, ir par maz! Pieprasu iecelt biedru Brigmani par kultūras ministru - biedrs brigmanis, kā nekā, orientējas piemiņas vietu saglabāšanā un apkopšanā!
  • 4
  • 0
Senais
S
Nu jau sākās :))
pisonis
p
Augulis jau bija satiksmes ministrs,kad nevarēja vilcienu konkursu noorganizēt kā nākas! Laikam ZZS atkal naudiņa mazliet savajadzējās!
kādai RA
k
kas te sadomājies jau par ministru amatiem RA, tos vēl vispār neviens nav aicinājis koalīcijā un cerams , ka būs tik saprātīgi ka neaicinās!
  • 3
  • 0
VARAM būs jāsadala
V
vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija būtu jāsadala, jo vides lietas vajadzētu uzticēt zaļajiem, bet reģionālās attīstības lietas vajadzētu nodot Reģionu apvienībai
  • 1
  • 4
VARAM ministra posteni vajadzētu no
V
vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra posteni vajadzētu nodot Reģionu apvienībai
  • 2
  • 4
Tad ZZS ir jāatsakās no Labklājības
T
Ja ZZS grib satiksmi un VARAM, tad ZZS ir jāatsakās no Labklājības ministrijas
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas