Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dienas fotoreportāža: Pedagogu pikets pie Saeimas

Trešdien pie Saeimas nama bija pulcējušies aptuveni 2000-2500 pedagogu, lai piketā pieprasītu iepriekš apstiprinātā pedagogu darba samaksas paaugstināšanas grafika pildīšanu tam paredzētajos termiņos. Piketa laikā Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības pārstāvji tikās ar valdības un parlamenta pārstāvjiem. Pēc tikšanās paziņots, ka līdzekļus pedagogu darba samaksas paaugstināšanas grafika izpildei valdības un Saeimas pārstāvji sola atrast līdz maija vidum, pēc tam grozot 2019. gada budžetu, tādējādi 1. septembrī nodrošinot pedagogu algu pieaugumu. Ja solījumi netiks pildīti, pedagogi neizslēdz iespēju streikot.

Top komentāri

To vien tikai 30 gadus DZIRDI:
T
skolotājiem vajaga palielināt algas; skolotāji izies ielās; skolotāji streikos, skolotājiem algu paaugstinājums daudz par maz u.t.t.! Nu jau elga esot pie 900 eiro, bet kā par maz, tā par maz! Šīs plēsoņas ir kā caura muca, kura NEKAD pilna nekļūs!
Enģeļa viesis
E
Piemaksāt ir bezjēdzīgi, jo šie kas piketē, kā kropļoja tā turpina kropļot bērnus, jo neviens neiemāca kā būt laimīgam, bet māca niekus, kas dzīvē nenoder! Tas ir kā parazītisms, bez labuma! Pat "anestēzijas" no šiem vampīriem nav!
d.
d
Svara vērotājus par brīvu .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas