Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Aizvadītajā naktī Rīgas naktspatversmēs uzturējušies teju 700 cilvēki; vēl pieejamas aptuveni 260 vietas

Rīgas naktspatversmēs joprojām ir brīvas vietas - šonakt visās patversmēs kopā uzturējušies 768 cilvēki, līdz ar to ir brīvas aptuveni 260 vietas, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice.

Rīgas pilsētā darbojas septiņas naktspatversmes, kuras līdzfinansē Rīgas dome. Tās darbojas no plkst.17 līdz 9, bet, ja nakts gaisa temperatūra kļūst zemāka par mīnus 10 grādiem vai ja āra gaisa temperatūra kļūst zemāka par 0 grādiem un vēja ātrums lielāks par 10 metriem sekundē, naktspatversmes darbojas visu diennakti.

Naktspatversmes vīriešiem un sievietēm - SIA V.E.L.G. naktspatversme Kurzemes rajonā, Bolderājā, Esplanādes ielā 1, biedrības Latvijas Sarkanais Krusts naktspatversme Latgales priekšpilsētā, Gaiziņa ielā 7.

Naktspatversmes sievietēm - Rīgas patversmes sieviešu nodaļa Kurzemes rajonā, Eiženijas ielā 1. Departaments atgādina, ka sieviešu naktspatversme Bārddziņu ielā 2 ir slēgta, un lūdz sievietēm vērsties jaunajās naktspatversmes telpās Eiženijas ielā 1, biedrības PINS naktspatversme Ziemeļu rajonā, Tvaika ielā 2, korpuss 12.

Naktspatversmes vīriešiem - Rīgas patversmes vīriešu nodaļa Latgales priekšpilsētā, Maskavas ielā 208, naktspatversme Zilais Krusts Latgales priekšpilsētā, Mazjumpravas ielā 8, SIA V.E.L.G. naktspatversme Zemgales priekšpilsētā, Kartupeļu ielā 8.

Savukārt dienas centrs bezpajumtniekiem Katoļu ielā 57 darbojas katru dienu, arī svētku dienās no plkst.9 līdz 17.

Ja iedzīvotāju redzeslokā nonāk persona, kura uzturas dienas un nakts laikā dzīvošanai nepiemērotos apstākļos - uz ielas, dārza būdā, šķūnītī, pamestā ēkā vai citā vietā -, viņi lūgti informēt Rīgas patversmes Mobilo brigādi ielu sociālajam darbam ar bezpajumtniekiem darba dienās no plkst.9 līdz 17 pa tālruni 27023550.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas