Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ķirsis pieprasa skaidrojumus no izpilddirektora par pagaidu asfalta ieklāšanu pasaules skriešanas čempionāta trasē

Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV) pieprasījis no pilsētas izpilddirektora Jāņa Langes paskaidrojumus par pagaidu asfalta ieklāšanu pasaules skriešanas čempionāta trasē, aģentūra LETA uzzināja mēra birojā.

LETA jau ziņoja, ka šajā nedēļas nogalē Rīgā notika pasaules skriešanas čempionāts. Skriešanas maršruts skāra Slokas ielas remontdarbu zonu. Tādēļ sociālajos tīklos iedzīvotāji pauda bažas, vai Rīga ir gatava uzņemt skrējējus.

Rīgas domē čempionāta rīkotājiem tika apsolīts, ka līdz skrējiena sākumam tiks uzlikts asfalts, un tas tika izdarīts. Taču tas izrādījās ir pagaidu asfalts, kas tiks uzlauzts, lai varētu pabeigt Slokas ielas remontu.

"Čempionāta rīkošanas praktiskajā pusē ir karote darvas - proti, kurš, kad un kādēļ pieņēma lēmumu par to, ka Slokas ielā uz čempionāta laiku tiks ieklāts pagaidu asfalts," tviterī raksta Rīgas mērs.

Viņš uzdevis Rīgas izpilddirektoram sniegt paskaidrojumu par to, kad kļuva zināms, ka būs nepieciešams šāds pagaidu risinājums un kad par to tika pieņemts lēmums, cik tas ir izmaksājis un kurš to apmaksā.

Tāpat tiks skaidrots, vai ir vērtēta šādas rīcības lietderība un vērtētas alternatīvas iespējas, kā nodrošināt čempionāta norisi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas