Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Konkursā par portāla Live Riga satura uzturēšanu uzvar Dienas mediji

Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) izsludinātajā atklātajā konkursā par galvaspilsētas zīmola un tūrisma veicināšanas portāla Live Riga satura uzturēšanu uzvarējis Viestura Koziola vadītais uzņēmums Dienas mediji.

Par to liecina publikācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

RTAB, kura izveidi savulaik iniciējis galvaspilsētas vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC), konkursu par Live Rīga satura izstrādi, atjaunošanu un tulkošanas pakalpojumiem izsludināja jūlija vidū, taču šajā laikā savus pieteikumus iesūtījuši tikai divi pretendenti.

Nodibinājums norāda, ka izvēlēts saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, kas izvērtēts saskaņā ar nolikumā iekļautajiem kritērijiem.

Ar uzņēmumu Dienas mediji pasūtītājs ir vienojies par vidējo satura cenu, kā arī tulkošanas cenu attiecībā uz vienu vienību - tie ir attiecīgi 44,11 un 6,67 lati par vienību. Taču norādīts, ka kopējā līguma cena nevarēs pārsniegt 66 tūkstošus latu bez pievienotās vērtības nodokļa.

Pēc BNS aprēķiniem, summa kopā ar nodokli veido pasūtījuma kopējo vērtību teju 80 tūkstošu latu apmērā.

Saskaņā ar noslēgto līgumu Dienas mediji nodrošinās šā portāla saturu no 15.septembra līdz pat nākamā gada 30.decembrim.

Jau vēstīts, ka augusta sākumā par akciju sabiedrības Diena kontrolpaketes īpašnieku kļuva uzņēmējs Viesturs Koziols, drīz pēc tam kļūstot arī par vienīgo uzņēmuma Dienas mediji valdes locekli.

Ziņots arī, ka Koziols laikā no 2001. līdz 2004.gadam kopā ar tagadējo apvienības Par labu Latviju! līderi Aināru Šleseru bija nekustamo īpašumu projektu attīstītāja Saliena līdzīpašnieks. Pirms tam viņi sadarbojušies arī kā apģērbu mazumtirgotāja Varners līdzīpašnieki un kopīgi atvēruši apģērbu veikalus Dressman, kā arī bijuši partneri citos projektos.

Savukārt tūrisms ir viena no tām jomām, kur Šlesers patlaban Rīgas pašvaldībā aktīvi darbojas. Tostarp viņš iniciējis un atbalstījis RTAB izveidi, kas nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas