Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

RD atalgojumu virs 1000 latiem oktobrī saņēmušas desmit amatpersonas

Rīgas domē (RD) atalgojumu virs 1000 latiem oktobrī saņēmušas desmit amatpersonas, tas ir par vienu vairāk nekā septembrī, liecina RD publiskotā informācija.

Vislabāk atalgotais oktobrī RD bija Rīgas pilsētas pašvaldības centrālās administrācijas publiskā iepirkuma komisijas loceklis Ainars Andersons, kurš saņēma nepilnus 1349 latus. Tiesa, viņam izmaksāta arī atvaļinājuma nauda par novembri. Domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ar 1154 latiem oktobrī bija ceturtā labāk atalgotā amatpersona Rīgas pašvaldībā.

Otrā labāk atalgotā amatpersona pašvaldībā oktobrī bija Rīgas pilsētas pašvaldības centrālās administrācijas publiskā iepirkuma komisijas loceklis Kaspars Kapenieks, kas kopā ar atvaļinājuma naudu par novembri saņēma nepilnus 1289 latus.

Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, kurš saņēma 1163 latus, oktobrī bija trešā labāk atalgotā amatpersona RD. Audita un revīzijas pārvaldes direktore Aija Roziņa saņēma 1122 latus, bet Ārlietu pārvaldes direktore Baiba Buka-Vaivade saņēma nepilnu 1097 latu atalgojumu.

RD Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko oktobrī saņēma 1045 latus, bet Informācijas tehnoloģiju centra direktors Ēriks Zēģelis saņēma 1028 latus.

Rīgas vicemērs Ainārs Šlesers oktobrī saņēma 1013 latu lielu atalgojumu, bet desmitā Rīgas pašvaldības amatpersona, kas oktobrī saņēmusi vairāk par 1000 latiem, ir Rīgas pilsētas dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Viktorija Paņko, kas saņēmusi 1007 latus, ieskaitot atvaļinājuma naudu par novembri.

Kopumā publiskoti dati par 174 pašvaldības amatpersonām. Aplūkotajos atalgojuma datos nav iekļauti RD departamenti, Rīgas pašvaldības policija, Rīgas pilsētas būvvalde un citas domes apakšstruktūras.

Jau vēstīts, ka jūnijā spēkā stājās grozījumi Valsts pārvaldes iekārtas likumā, nosakot, ka iestādes amatpersonām izmaksāto atalgojumu katru mēnesi publicē iestādes mājaslapā internetā, norādot vārdu, uzvārdu, amatu un izmaksātā atalgojuma summu, ja likums nenosaka citādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas