Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Rīgā atklāts konkursa Ideju kauss 2013 stends

"Atver seifu savā galvā" - tā skan konkursa Ideju kauss 2013 aicinājums neturēt savas biznesa idejas pie sevis un noticēt tām.Konkursa ietvaros šodien skvērā starp Pērses un Blaumaņa ielu atklāts stends, kur ikviens var pārliecināties, ka galvenais kapitāls, kas mums katram pieder, ir vērtīgās biznesa idejas, portālam _Diena.

lv_ stāsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāve Vineta Vilistere-Lāce.Biznesa ideju konkurss Ideju kauss 2013 dod iespēju ikvienam pilngadīgam Latvijas iedzīvotājam īstenot savu biznesa ideju un iegūt uzņēmējdarbības sākšanai nepieciešamās prasmes, pieredzi, kontaktus un finansējumu, skaidro projekta veidotāji. Pretendentiem jāreģistrējas konkursa mājas lapā www.idejukauss.lv un jāiesniedz savas idejas apraksts. Lai atvieglotu pieteikšanos, no šodienas reģistrēties konkursam iespējams, arī izmantojot savus kontus sociālajos tīklos Draugiem.lv un _Facebook.com_Konkursam iespējams pieteikties līdz 15.septembrim. Konkursu Ideju kauss 2013 rīko Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar stratēģisko partneri SEB banka. Konkurss tiek īstenots LIAA projekta "Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

"Stūra mājas" ekspozīciju apmeklētājiem neslēgs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlaboš...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas