Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Rīgā konfliktu laikā ar nazi un cirvi savaino divus cilvēkus

Rīgā pēdējās dienās konfliktu laikā ar nazi un cirvi savainoti divi cilvēki, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Pagājušajā ceturtdienā policija saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Stirnu ielā. Zvanītājs informēja, ka no kaimiņu dzīvokļa dzirdējis palīgā saucienus.

Patruļpolicijas ekipāža nekavējoties ieradās notikuma vietā, taču dzīvokļa iemītnieks atteicās atvērt durvis. Likumsargi pēc neilgām pārrunām pārliecināja dzīvokļa saimnieku atvērt durvis un dzīvoklī atrada guļošu sievieti ar vairākām durtām brūcēm.

Policisti turpat notikuma vietā aizturēja 1948.gadā dzimušu vīrieti un izsauca mediķus, kuri cietušo sievieti nogādāja slimnīcā.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka sieviete bija atnākusi ciemos pie vīrieša, taču viņš kļuvis agresīvs - sācis konfliktu, aizslēdzis durvis un pēcāk vairākas reizes sadūris sievieti.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par slepkavības mēģinājumu. Sestdien tiesa aizturētajam piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu.

Savukārt vakar policija saņēma zvanu par nodarītiem miesas bojājumiem kādam vīrietim Lucavsalas ielā. Notikuma vietā policiju sagaidīja divi vīrieši - cietušais un miesas bojājumu nodarītājs. Abi vīrieši bija kopā lietojuši alkoholiskos dzērienus un viņu starpā izcēlies konflikts.

Strīda laikā 1990.gadā dzimušais vīrietis ar cirvi uzbrucis savam paziņam - 1972.gadā dzimušajam vīrietim. Pēc notikušā jaunākais vīrietis pats piezvanījis policijai un sagaidījis tās ierašanos. Cietušais nogādāts slimnīcā, bet miesas bojājumu nodarītājs aizturēts notikuma vietā.

Vīrietis atzina savu vainu izdarītajā un pret viņu sākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas