Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sanāksmē spriedīs par Vidzemes tirgus attīstības un atjaunošanas iespējām

Šodien plkst.11 Vidzemes tirgū, Brīvības ielā 90A, tiks spriests par tirgus turpmākās attīstības un atjaunošanas iespējām, aģentūru LETA informē Rīgas dome.

Diskusijā par tirgus attīstības iespējām piedalīsies Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas deputāti, Rīgas domes Īpašuma departamenta vadība un atbildīgie speciālisti, kā arī AS Rīgas Centrāltirgus valde.

Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā, 14.maijā, Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejā skatīja domes lēmuma projektu par Vidzemes tirgus ēku un pieguļošās teritorijas ieguldīšanu Centrāltirgus pamatkapitālā.

Kā sēdē pauda uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks, turpmākie uzņēmuma mērķi attiecībā uz Vidzemes tirgu ir saistīti ar tā darbības pilnvērtīgu atjaunošanu. Lai to īstenotu, uzņēmums plāno piesaistīt investorus. "Tiklīdz Vidzemes tirgus teritorija pilnībā tiks iekļauta mūsu pamatkapitāla, mēs sāksim meklēt investoru, kurš būtu gatavs tur saimniekot. Viņiem tiks piedāvāts ilgtermiņa nomas līgums, kurš būs ilgāks par 12 gadiem, kas investoriem arī būs zināma veida garantija," sacīja Druvinieks.

Druvinieks skaidroja, ka Vidzemes tirgus pārņemšanu Centrāltirgus uzsācis jau pirms teju desmit gadiem. "Kopš deviņdesmitajiem gadiem vairāki īpašumi Vidzemes tirgus teritorijā piederēja trešajām personām un kopš 2010.gada norit tiesvedības, lai mēs šos īpašumus varētu pārņemt," skaidroja Druvinieks, norādot, ka galvenās problēmas sagādāja trīs lielu īpašumu atgūšana - gaļas paviljona, noliktavas un administratīvās ēkas, kā arī īpašuma, kur atrodas automazgātuve. Pēdējos īpašumus Centrāltirgus savā pārziņā pārņēmis vien šī gada aprīlī un tagad ir pilnībā gatavs visu tirgus teritoriju iekļaut savā pamatkapitālā, lai varētu uzsākt tā atjaunošanu.

Juridiski visus dokumentus īpašumu pārņemšanai plānots sakārtot līdz jūlija sākumam. Patlaban vienīgais apsaimniekotājs Vidzemes tirgū kopš 2015.gada ir SIA Kaufmann Concepts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas