Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

VEF kultūras pilī skatītāji izrādi skatās mēteļos

Zālē valdošā aukstuma dēļ VEF kultūras pilī 17.janvāra vakarā skatītāji bija spiesti sēdēt mēteļos, skatoties M.Čehova Rīgas Krievu teātra izrādi Biļete vienā virzienā. Garderobistes pirms izrādes rosināja skatītājus virsdrēbes nenovilkt.

VEF kultūras pils vadītāja Ženija Katkovska atzina, ka telpās «nav ļoti silti», radiatori esot noregulēti uz 25 grādu temperatūru, taču viņai nebija informācijas, ka skatītāji būtu sēdējuši mēteļos. «Problēma ir tā, ka radiatori nav mainīti 50 gadus, logi tāpat, cik varam, tik aizlīmējam. Esam vairākkārt rakstījuši Īpašuma departamentam, bet risinājums nav rasts. Turklāt teātriem ir daudz dekorāciju, un tiek aizkrauti radiatori uz skatuves, dekorāciju maiņas laikā ilgi vaļā stāv sānu durvis,» iespējamos aukstuma iemeslus minēja Ž.Katkovska.

«Paši par to ļoti pārdzīvojam, bet skatītājiem komfortu nodrošināt nevaram, jo telpās neesam saimnieki,» situāciju komentēja Rīgas Krievu teātra mārketinga daļas vadītāja Inga Aizbalte. Teātra administratoriem garderobistes stāstot, ka tāds aukstums ziemā VEF pilī esot bijis vienmēr. «Ceram, ka neaizbaidīsim pēdējos skatītājus. Jāiztur līdz aprīļa beigām, nākamgad būsim atpakaļ savās mājās, un tādu problēmu vairs nebūs,» solīja I.Aizbalte.

Krievu teātra ēkas remonta laikā teātris izrādes rāda vairākās zālēs – arī Maskavas namā un Kongresu namā, kur problēmu ar apkuri nav. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas