Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Titavs: Sudrabai nav lielu izredžu izveidot savu partiju un būt veiksmīgai tās līderei

Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai nav lielu izredžu izveidot savu partiju un būt veiksmīgai tās līderei, šādu viedokli intervijā "Neatkarīgajai" paudis polittehnologs, nodibinājuma "Latvijas attīstībai" biedrs Dans Titavs. Titavs Sudrabu vērtējot ļoti zemu - viņa spējot darboties tikai tad, ja ir amatā, turklāt arī viņas darbs Valsts kontrolē neesot vērtējams augstu.

"Rakstīt preses relīzes par to, ka viss ir slikti, spēj arī žurnālisti. Tam nav vajadzīga budžeta organizācija, kas apveltīta ar milzīgu varu. Sudrabas atzinumi par to, ka viss ir slikti, nenozīmē neko, ja nav rezultātu. Gribētos redzēt, kas darīts, lai slikto novērstu - proti, konkrētus ieteikumus. Atceros ģenerālprokurora teikto, ka Valsts kontroles auditi nekādā veidā nekorelējas ar prokuratūras darbu. Tātad Valsts kontroles atzinumi ir tikai konstatācijas," teicis Titavs.

Pēc Titava vārdiem, Sudraba esot tipisks amatu politiķis ar amata reitingu. "Man šķiet, ka Ingunai Sudrabai nav lielu izredžu izveidot savu partiju un būt veiksmīgai tās līderei. Viņa ir izteikta individuāliste, ilglaicīga Latvijas ierēdne, neraugoties uz to, ka tiek dēvēta par lokomotīvi, kas stāv uz rezerves sliedēm."

"Organizēt domubiedrus ir grūtākais uzdevums. Kā redzējām, to nespēja arī Valdis Zatlers. Viņš uz sitiena savāca kaut kādus cilvēkus, bet vairums nebija piemēroti darbam politikā. Atceros, arī "Jaunajam laikam" šī bija problēma. Bija daudz nodevību, vilšanos cilvēkos... Lai veidotu nopietnu organizāciju, vajadzīga sagatavošanās," piebildis Titavs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē