Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

airBaltic iepazīstina ar jauniem biļešu veidiem

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic sākusi piedāvāt jaunus biļešu veidus - pasažieri tagad var izvēlēties starp Green, Green Plus, Green Classic vai Biznesa klases biļetēm, portālu Diena.lv informē lidsabiedrības pārstāve Alise Briede.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: “Mēs turpinām uzlabot un pielāgot savu biznesa modeli šī brīža realitātei, kurā ir svarīgi nodrošināt pasažieriem lielāku elastīgumu ceļojuma plānos, lai viņi justos pārliecināti, iegādājoties biļetes. Mēs pastāvīgi pārskatām un uzlabojam visas produktu dimensijas, un nodrošinām pakalpojumus, kas balstīti uz klientu vajadzībām.”

airBaltic ir uzlabojusi Green un Green Classic biļešu veidus, kas iepriekš zināmas kā Pamata un Premium biļetes. Pēc pasažieru pieprasījuma airBaltic ir ieviesusi arī jaunu biļešu veidu – Green Plus –, kas piemērots tiem, kuri meklē zemākās cenas, bet kuriem nepieciešama arī reģistrētās bagāžas vienība, kas iekļauta rezervācijā.

Biznesa klases biļešu piedāvājums nodrošina tās pašas priekšrocības, kas bija pieejamas līdz šim, tostarp, augstākā līmeņa pakalpojumus lidostā, atpūtas telpās, maltītes un dzērienus lidojuma laikā, pilnīgu elastību un citas ērtības visa ceļojuma laikā.

Pasažieriem, kuri jau ir veikuši rezervācijas, tiks piemērotas attiecīgā jaunā biļešu veida noteikumi un uzlabojumi.

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa tranzītmezgliem un turpina atsākt lidojumus uz tādiem populāriem atpūtas galamērķiem kā Dubrovnika, Rijeka un Splita Horvātijā, Barselona Spānijā, Nica Francijā, Larnaka Kiprā, Roma, Katānija un Milāna Itālijā, kā arī citiem. Papildus tam airBaltic piedāvā dažādus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

 

Top komentāri

Vidco
V
Airb trušiem paxu veselība zem ļipas galvenais ka nauda nesmird, un ja kads lidmasina netiek pie kapteina lai var aizpildit un parakstit iesniegumu ka ieveros karantinu jo airb ved vinu majas no karantinas valsts ka raksta cits portals siem valdības normatīvie akti bijusi nebijuši. www.la.lv/varti-vala-virusa-ievazatajiem Šveices statistiķi savāca datus un tur viss sākās ar intūristiem kas ievazāts šo sērgu pa gaisu vai vai zemi no kaimiņiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas