Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

airBaltic plāno atsākt lidojumus uz Liepāju ar 13. jūliju

Latvijas lidsabiedrība airBaltic pakāpeniski atsāk lidojumus, atjaunojot reisus uz tiem galamērķiem, kur lidojumi ir atļauti. Iekšzemes lidojumus no Rīgas uz Liepāju uzņēmums pašlaik plāno atsākt 13. jūlijā, portālu Diena informēja lidsabiedrība.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss uzsver: “Lidojumiem uz Liepāju ir stratēģiska nozīme airBaltic maršrutu tīklā. Nodrošinot vienīgo iekšzemes reisu Latvijā, airBaltic turpinās stiprināt Liepājas pilsētas un reģiona pozīcijas ilgtermiņā.”

Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Uldis Sesks norāda: “Visai tūrisma nozarei starptautisko ceļošanas ierobežojumu dēļ šis ir ļoti smagu pārbaudījumu gads, tādēļ lēmums par iekšējo lidojumu atsākšanu uz Liepāju ir visai nozarei ļoti gaidīta ziņa. Ņemot vērā prognozes par iedzīvotāju ceļošanas paradumu maiņu un liekot lielāku uzsvaru uz iekšzemes izbraucieniem, atsāktie lidojumi uz un no Liepājas var kalpot kā lielisks pamudinājums Rīgas vai citu pilsētu iedzīvotājiem šovasar par savu atpūtas galamērķi izvēlēties Liepāju.”

Gaidāmajā vasaras sezonā lidojumus uz Liepāju airBaltic plāno veikt četras reizes nedēļā ar Airbus A220-300 tipa lidmašīnu. Plānotais grafiks ir publicēts uzņēmuma mājaslapā un biļetes uz šiem lidojumiem jau ir iespējams iegādāties.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumus un lidostu ierobežojumus oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Pilns lidojumu grafiks un biļetes pieejamas airBaltic mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 30. jūnijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Tikai viena datuma maiņa ir atļauta. 

 

Top komentāri

Tehniskais
T
Labprāt izmantotu iespēju paskatīties uz Kurzemi no putna lidojuma... ja vien nebūtu jāpakļauj sevi tai riebīgajai kratīšanai lidostā. So, Martin, lido vien pats...!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas