Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Hiēnu biznesa projekts kļuvis par vispieprasītāko grāmatu ne tikai Valtera un Rapas, bet arī Globusa grāmatnīcās

Lato Lapsas jaunā grāmata Hiēnu biznesa projekts aizvadītajā nedēļā ir kļuvusi par vispieprasītāko grāmatu ne tikai Valtera un Rapas, bet arī Globusa grāmatnīcās, - tā rāda šo grāmatnīcu publiskotie dati.

Lai gan mēnesi iepriekš iznākusī grāmata „Hiēnu banda”, par kuru Valsts policijā jau sākts kriminālprocess (tā pamatojums joprojām tiek slēpts), jau ir gandrīz izpirkta, aizvadītajā nedēļā tā „Valtera un Rapas” grāmatnīcās bijusi otra vispieprasītākā grāmata.

Interesanti, ka tai pašā laikā, ja var ticēt „Jāņa Rozes” grāmatnīcu tīkla publiskotajai informācijai, šajās grāmatnīcās ne „Hiēnu banda”, ne „Hiēnu biznesa projekts” nav bijušas pat pieprasītāko grāmatu pirmajā desmitniekā.

Izskaidrojumi te var būt vairāki: vai nu tieši viena tīkla grāmatnīcu apmeklētājiem un lasītājiem raksturīga iezīme ir tā, ka viņus neinteresē savā valstī notiekošais un grāmatās atainotā tiesībsargāšanas iestāžu saaugšana ar organizēto noziedzību, vai arī uzņēmuma vadība manipulē ar publiskojamo informāciju – iespējams, tāpēc, ka „kaunas” par pārdodamo grāmatu saturu, bet, iespējams, tāpēc, ka ir saņēmusi kādus „lūgumus no augšas”.

Valstī, kuru ir saēdis „Vienotības” vēzis un kurā, kā to atklāj abas jaunās grāmatas – „Hiēnu banda” un „Hiēnu biznesa projekts”, valsts un tiesībsargāšanas iestādes aizvien ciešāk saaug ar organizēto noziedzību, tas nebūtu neiespējams.

Tikmēr, ņemot vērā reālos noieta datus, pašlaik jau ir pasūtīta grāmatas „Hiēnu biznesa projekts” papildtirāža. Tāpat abas grāmatas e-grāmatu formātā ir iegādājamas arī Amazon.com un „Jāņa Rozes” e-grāmatnīcā.

Lato Lapsas interviju par jaunajām grāmatām „Hiēnu banda” un „Hiēnu biznesa projekts” noskatīties YouTube kanālā „nra.lv sarunas”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas