Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

LDz Loģistika paraksta sadarbības memorandu ar Irānas loģistikas uzņēmumu

Parakstīts sadarbības memorands starp SIA LDz Loģistika un Railway Transportation Co, kas paredz kopīgu darbu jaunu maršrutu izstrādē no Indijas un Irānas un to testēšanā.

Turpinot šogad uzsāktās sarunas par sadarbību dzelzceļa pārvadājumu un multimodālo loģistikas pakalpojumu jomā, šonedēļ Rīgā viesojās Irānas loģistikas uzņēmuma Railway Transportation Co vadība, lai pārrunātu tālākās sadarbības iespējas. Vizītes laikā uzņēmuma valdes priekšsēdētāja vietnieks Ebadolla Forozešs apmeklēja gan VAS Latvijas dzelzceļš, gan Rīgas Brīvostu. Noslēdzot vizīti, tika parakstīts sadarbības memorands starp SIA LDz Loģistika un Railway Transportation Co.

Forozešs uzsvēra, ka uzņēmums ir īpaši ieinteresēts iespējami drīzākā Ziemeļu-Dienvidu transporta koridora attīstībā star Indiju un Ziemeļeiropu, kas ietver arī transporta koridoru caur Irānu. Viņš norādīja, ka īpaši augstu vērtē Latvijas kolēģu centienus iesaistīties šajā koridorā, tādēļ arī vēlas izveidot ciešāku sadarbību ar LDz Loģistiku.

LDz Loģistika valdes priekšsēdētājs Verners Lūsis, parakstot stratēģiskās sadarbības memorandu, norādīja, ka uzņēmums šogad ir piedalījies vairākās augsta līmeņa izstādēs un konferencēs Irānas galvaspilsētā Teherānā, kā arī ļoti nozīmīga bijusi tikšanās ar Irānas dzelzceļa vadību, kas notika oktobrī Rīgā – Dzelzceļa transporta padomes sēdes laikā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas