Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Maxima veikalā Rīgā atjaunoti bojātie griesti un atsākts darbs

Šorīt Rīgā, veikalā Maxima, kas atrodas Krišjāņa Barona un Matīsa ielas stūrī, mitruma dēļ daļēji atdalījušies un nokrituši iekārto griestu fragmenti, aģentūrai LETA apstiprināja Maxima Latvija pārstāve Liene Dupate-Ugule.

Pēcpusdienā situācija ir atrisināta, dekoratīvo iekaramo griestu plāksnes ir atjaunotas un veikala durvis atkal ir atvērtas pircējiem.

Maxima Latvija atvainojas pircējiem par sagādātajām neērtībām.

Uzņēmuma pārstāve skaidroja, ka iekārto griestu fragmentu daļējā nobrukšana konstatēta pirmdienas rītā, kad veikals netika atvērts pircējiem.

Dupate-Ugule sacīja, ka mitrums griestos radies mājas jumta nepilnības dēļ, kuru patlaban mājas apsaimniekotājs mēģina novērst. Kā novēroja LETA, veikals Maxima izvietots divstāvu ēkas pirmajā stāvā, bet otrajā stāvā atrodas lietotu apģērbu veikals.

Maxima Latvija pārstāve norādīja, ka patlaban notiek arī iekārto griestu putuplasta fragmentu atjaunošanas darbi, un plānots, ka veikals varētu atsākt darbību tuvāko stundu laikā. Uzņēmumam radītie zaudējumi vēl neesot apzināti.

LETA jau ziņoja, ka Maxima Latvija apgrozījums 2017.gadā bija 723,054 miljoni eiro, kas ir par 4,2% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa palielinājās par 93,9%, sasniedzot 23,224 miljonus eiro.

Maxima Latvija pilnībā pieder Nīderlandē reģistrētajai kompānijai Lincoln Land Erste B.V. Uzņēmuma veikalu tīklu veido četru formātu 160 tirdzniecības vietas - pieci Maxima XXX, 24 Maxima XX, 128 Maxima X un trīs Maxima Express.

Atjaunota un papildināta visa ziņa un virsraksts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas