Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Maxima veikalos sola pilnveidot darba aizsardzības plānu un ugunsdrošības sistēmu

Maxima veikalos tiek strādāts pie darba aizsardzības plāna un ugunsdrošības sistēmas pilnveidošanas, portālu Diena.lv informēja Maxima Latvija komunikācijas vadītājs Jānis Beseris.

Patlaban norisinās veikalu ķēdes Maxima darba aizsardzības plāna, tostarp drošības instrukciju un tajās paredzēto procesu, izvērtējums, kura veikšanai uzņēmums piesaistījis neatkarīgus konsultantus. Uzņēmuma pārstāvis uzsver, ka darbs ir apjomīgs, jo šajā gadījumā tiek vērtēta ne tikai ugunsdzēsības trauksmes instrukcija, bet visas ar darba aizsardzības jautājumiem veikalos saistītās procedūras kopumā.

Tiklīdz būs saņemtas konsultantu rekomendācijas, uzņēmums strādās pie to integrēšanas un plāno lūgt arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) viedokli, kas izteicis gatavību konsultēt Maximu un gadījumā, ja būs nepieciešami kādi uzlabojumi, dot nepieciešamos padomus.

Uzņēmuma pārstāvis arī uzsver, ka patlaban, balstoties uz VUGD rekomendācijām, Maxima pieņēmusi lēmumu ugunsdzēsības trauksmes gadījumā nekavējoties veikt cilvēku evakuāciju, tikai pēc tam noskaidrojot trauksmes iemeslus.

Maxima pārstāvji arī norāda, ka pilnībā atbalsta VUGD iniciatīvu izveidot vienotu, konkrētu un detalizētu rīcības plānu, kā rīkoties ugunsdzēsības trauksmes gadījumā, kā arī piekrīt dienesta nostājai, ka jāmaina sabiedrības attieksme pret ugunsdrošības jautājumiem un trauksmes signalizāciju kopumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas