Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Omniva sūtījumus varēs izņemt arī Narvesen veikalos

Pasta pakalpojumu sniedzēja SIA Omniva sūtījumus turpmāk varēs izņemt arī mazumtirdzniecības franšīzes tīklu Narvesen veikalos, informēja Omniva.

Starp SIA Narvesen Baltija un Omniva panāktā vienošanās paredz palielināt Omniva sūtījumu izņemšanas vietu skaitu līdz 200 jaunām lokācijām.

Tāpat patlaban notiek darbs pie 92 jaunu Omniva pakomātu uzstādīšanas, šo projektu plānots realizēt līdz šī gada nogalei.

Omniva vadītāja Latvijā Beāte Krauze-Čebotare pauda, ka straujā e-komercijas attīstība pandēmijas laikā un nemainīgi augstais sūtījumu pakalpojuma pieprasījums arī pašlaik liek mums meklēt jaunus risinājumus un sadarbības formas.

"Neraugoties uz to, ka šogad investējam 2,8 miljonus eiro pakomātu tīkla paplašināšanā, uzstādot 92 jaunus pakomātus un palielinot Omniva pakomātu skaitu Latvijā līdz 300, esam gandarīti, ka mums ir izdevies izveidot sadarbību ar uzticamu partneri, un tādējādi kļūsim vēl pieejamāki mūsu klientiem," sacīja Krauze-Čebotare.

Sūtījumu izņemšana Narvesen tirdzniecības vietās notiks līdzīgi kā pakomātos. Sūtījumam nonākot Narvesen saņemšanas punktā, klients par to saņems paziņojumu SMS veidā. Pēc SMS saņemšanas sūtījuma saņēmējs varēs doties uz norādīto adresi, kur, nosaucot sava sūtījuma datus Narvesen pārdevējam, sūtījums tiks izsniegts klientam.

Kā ziņots, Omniva apgrozījums pagājušajā gadā bija 12,278 miljoni eiro, kas ir par 63,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 3,2 reizes - līdz 2,366 miljoniem eiro, liecina informācija Firmas.lv. Kompānija Omniva reģistrēta 2012.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2945 eiro. Omniva pilnībā pieder Igaunijas pasta kompānijai Eesti Post.

Savukārt Narvesen un kafejnīcu ķēdi Caffeine pārvaldošā uzņēmuma SIA Narvesen Baltija apgrozījums pagājušajā gadā bija 61 miljons eiro, kas ir par 10% mazāk nekā 2019.gadā, kā arī kompānija cieta zaudējumus 2,4 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Narvesen Baltija reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 10 592 672 eiro. Uzņēmums pieder norvēģu uzņēmumam Reitan, kas Ziemeļeiropas valstīs un Baltijā pārstāvēta ar tādiem zīmoliem kā Narvesen, 7-eleven, Caffeine, R-kiosk un Pressbyrån, UnoX un REMA 1000.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas