Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ašeradens: Vienotības frakcija kopumā atbalsta 2018.gada budžeta projektu

Vienotības Saeimas frakcija kopumā atbalsta nākamā gada valsts budžeta projektu, un deputātiem nav pretrunu ar kopējo valdības kursu, žurnālistiem sacīja partijas priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

Politiķis uzsvēra, ka budžets pašlaik ir svarīgākais jautājums un frakcija par to diskutē ļoti nopietni un atbildīgi. Ašeradens neredzot pazīmes, kas liecinātu, ka frakcijā nav atbalsta budžetam vai valdībai.

Viņš konsultējies ar Vienotības frakcijā pārstāvēto politisko spēku līderiem, un lielākoties viņi atbalstot budžetu, bet diskusijas esot par atsevišķi gadījumiem. Piemēram, Kustība Par! vēl vērtēs, vai atbalstīt pievienotās vērtības nodokļa likmes samazināšanu Latvijai raksturīgiem augļiem un dārzeņiem. Tomēr kopumā frakcija atbalstīs budžetu, uzskata Ašeradens.

Arī no Vienotības izslēgtā Solvita Āboltiņa, kura pagaidām vēl pilda Saeimas frakcijas vadītājas pienākumus, uzsvēra, ka Vienotība atbalsta šo valdību un balsos par budžetu.

Kā ziņots, ceturtdien valdība vērtēs priekšlikumus nākamā gada budžeta projektam un saistītajiem likumiem. Tad tos izskatīs arī Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija, bet galīgajā lasījumā skatīt šos jautājums Saeima iecerējusi novembra beigās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas