Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Atvērta pieteikšanās skolēniem un studentiem uzņēmējdarbības iedvesmas konferencei #UzdrīkstiesUzvarēt

Sākusies pieteikšanās Latvijas lielākajai uzņēmējdarbības iedvesmas konferencei #Uzdrīksties Uzvarēt, kas 19. oktobrī Ķīpsalas hallē, Rīgā pulcēs vairākus tūkstošus jauniešu no visas Latvijas. Šogad ar saviem pieredzes stāstiem konferencē dalīsies spilgtākie Latvijas tehnoloģiju un mākslīgā intelekta jomas uzņēmēji, spilgtas personības un radošo industriju pārstāvji.

Uz skatuves kāps iPhone Photography School izveidotājs Emīls Pakārklis, visos pasaules kontinentos maratona distanci veikusī latviete Evija Reine, digitālā mārketinga jomas uzņēmēji Reinis Valters Krūmiņš un Jēkabs Rihards Ansons (Agency JR) ar stāstu, kā uzreiz pēc skolas izveidot pasaules līmeņa digitālā mārketinga aģentūru, košo pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, mākslīgā intelekta eksperts un uzņēmējs Ēvalds Urtāns, Andele Mandele platformas radītāja Līva Jaunozola, VEF Riga un Latvijas basketbola izlases spēlētājs Dairis Bertāns un citi. Programmu bagātinās spilgti šovi, konkursi un interaktīvi organizāciju un uzņēmumu stendi, kuros ikviens apmeklētājs varēs iegūt jaunus kontaktus un noderīgu informāciju savu karjeras un biznesa sapņu piepildīšanai. 

Konferences #UzdrīkstiesUzvarēt šī gada tēma ir “Apsteidz nākotni”. Lai konkurences cīņā uzvarētu, uzņēmējiem jāprot ne tikai paredzēt, bet apsteigt nākotni. Spēja pamanīt attīstības tendences, saskatīt un izmantot izaugsmes iespējas biznesā ir izšķiroša. Tādēļ šogad #UzdrīkstiesUzvarēt runātāji iedvesmos apmeklētājus ar stāstiem par  prasmēm izmantot tehnoloģijas un pielāgoties strauji mainīgajiem procesiem biznesā un sabiedrībā.

“Ik gadu “Uzdrīksties Uzvarēt” ir iedvesmas un enerģijas lādiņš jauniešiem ceļā uz savu biznesu. Šogad lepojamies runātāju lokā redzēt vairākus iepriekšējo gadu konferences apmeklētājus, kam šobrīd jau ir izcili biznesa veiksmes stāsti, ar ko dalīties un iedvesmot nākamos uzņēmējus. Tādēļ aicinu skolotāju un vecākus iedrošināt savus skolēnus, kā arī pašus jauniešus uzņemties iniciatīvu un reģistrēties, lai pieredzētu šo notikumu savām acīm,“ saka Junior Achievement Latvia” vadītājs Jānis Krievāns.

“Šī konference nav par to kā ir “pareizi” vai “nepareizi”. Tā ir iespēja dzirdēt dažādus stāstus par to kā uzņēmēji ir virzījušies pretī savam nospraustajam mērķim. Katram ir sava unikālā un neatkārtojamā pieredze no kuras varam mācīties. Aicinām ikvienu, kurš jebkad ir sapņojis par sava uzņēmuma veidošanu, atnākt un iedvesmoties, lai nākotnē veidotu savu unikālo biznesa stāstu,” saka Dace Dumbere-Bregže, LIAA Inovāciju atbalsta nodaļas vadītāja.

Reģistrēties iedvesmas konferencei var šajā saitē līdz 16. oktobrim. Pasākums apmeklētājiem ir bez maksas, vietu skaits ir ierobežots. Konference norisināsies no 9.00 līdz 17.00. Plašāk par programmu var uzzināt šeit.

Pasākums tiek īstenots LIAA projektā "Inovāciju motivācijas programma", ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu atbalsta "Swedbank" un Rīgas Tehniskā universitāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas