Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Bez pielaides valsts noslēpumam palikušais EM valsts sekretārs Lazdovskis iesniedzis atlūgumu

Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretārs Mārtiņš Lazdovskis iesniedzis atlūgumu, aģentūrai LETA apstiprināja ekonomikas ministres Danas Reiznieces-Ozolas (ZZS) preses sekretārs Arno Pjatkins.

Ekonomikas ministre Lazdovska atlūgumu pieņēmusi.

Tā kā Reizniece-Ozola šodien ir reģionālajā vizītē Jelgavā, Pjatkins nevarēja sniegt detalizētāku informāciju par to, kādā veidā tiks izvēlēts jaunais EM valsts sekretārs un kurš varētu pildīt šos pienākumus līdz brīdim, kamēr tiks atrasts jauns EM valsts sekretārs. "Detalizētāka informācija varētu būt zināma nākamnedēļ," piebilda Pjatkins.

Kā ziņots, Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretāram Mārtiņam Lazdovskim ir anulēta pielaide darbam ar valsts noslēpumu, ziņoja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma. Lai gan Lazdovska pielaidei valsts noslēpumam termiņš bija līdz mēneša beigām, tā anulēta pirms termiņa, liecina LTV rīcībā esošā informācija. Līdz ar to Lazdovskim ieņemamo amatu nāksies pamest.

Savukārt Lazdovskis aģentūrai LETA apstiprināja, ka šajās dienās ir iepazīstināts ar lēmumu atņemt viņam pielaidi darbam ar valsts noslēpumu, tomēr lēmuma pieņemšanas apstākļi un iemesli viņam neesot izskaidroti. "Pielaide man ir bijusi desmit gadus, tāpēc izmantošu likumā paredzētās tiesības un pārsūdzēšu šo lēmumu. Patlaban man nav nekādu pieņēmumu, kāpēc šāds lēmums ticis pieņemts," aģentūrai LETA sacīja Lazdovskis.

Viņš atzina, ka ir gatavs atstāt valsts sekretāra amatu, ja tas būs nepieciešams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas