Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ceļu uzturēšanai ziemā pārsniegto finansējumu kompensēs uz vasaras uzturēšanas darbu rēķina

Ceļu uzturēšanai ziemā pārsniegtais finansējums vairāk nekā divu miljonu latu apjomā tiks kompensēts uz vasaras uzturēšanas darbu - ceļa nomales kopšanas - rēķina, un tas nozīmē, ka mazāk tiks pļauta zāle un cirsti krūmi, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Satiksmes ministrijā.

Kā ziņots, šīs ziemas laika apstākļu dēļ jau patlaban ceļu uzturēšanai ziemā plānotais finansējums ir pārsniegts par vairāk nekā diviem miljoniem latu. Kā biznesa portālu "Nozare.lv" informēja "Latvijas Valsts ceļi" (LVC), šīs ziemas sezonai - laika posmam no oktobra līdz martam - ceļu uzturēšanai ziemā autoceļu attīrīšanai no sniega un kaisīšanai bija plānoti 24,124 miljoni lati. Līdz 1.martam izlietots finansējums par 2 053 000 latu vairāk, nekā plānots.

Satiksmes ministrijā uzsver, ka LVC ir racionāli izmantojuši piešķirtos līdzekļus, jo esot jāņem vērā garā ziemas sezona, kas vēl nav beigusies un ir bijusi raksturīga ar temperatūras svārstībām un biežiem nokrišņiem.

SM gan uzsver, ka valdības nesen piešķirtā 5,2 miljonu latu papildu nauda ir paredzēta 183 kilometru asfalta segumu virsmas apstrādei 30 objektos visā Latvijā. No šīs piešķirtās papildu naudas LVC ziemas darbu pārtēriņu nesegs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas