Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Rail Baltica projekta īstenošanas laikā tiks izveidots jauns gājēju un velosipēdistu savienojums no pilsētas centra uz Pārdaugavu

Dzelzceļa stacija mainīsies līdz nepazīšanai, ilgstoši būs traucēta satiksme

Pirmie pasažieri ātrvilciena Rail Baltica dzelzceļa līniju varētu izmantot 2026. gadā, bet pirmie būvdarbi Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas apkārtnē varētu sākties 2020. gada beigās vai 2021. gada sākumā. Pašlaik notiek darbu neredzamā daļa – projektēšana. Iedzīvotājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, taču Eiropas dzelzceļa līnijas valdes loceklis Kaspars Vingris uzsver, ka būvniecības laikā netiks vienlaikus slēgts pilsētas centrs un stacija, lai neierobežotu cilvēku iespējas pārvietoties ar sabiedrisko transportu.

Top komentāri

bet
b
Būvniecības konkursos būtu jāaizliedz piedalīties Latvijas zolitūžu būvniekiem.
Buks
B
Neviltots prieks, ka 430 miljonu vērtais prodžekts ticis slavenajam ReRe kantorim. Skaidrs, ka līdz darbu beigām tas cipars pieaugs vismaz līdz 930 miljoniem. Vairums jau ir aizmirsuši, ka tieši ReRe sadarbībā ar savu ģimenes arhitektu kantori /Kalinkas/ plūca laurus saņemot arhitektūras gada balvu par Zolitūdes Maximu. Tagad tik plēsīs augšā staciju un tiltus.
.
.
Netraucēta un labi organizēta satiksme Rīgā pēdējos gados vēl nav redzēta. Satiksmes organizācija ir kā strutojošs un samilzis augonis. Sliktāk nez vai var būt, tāpēc, kungi un dāmas, neiespringsim!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas