Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Izveidota bez mājām palikušo dzīvnieku datubāze; aicina patversmes iesaistīties

Pukanis.lv ir pirmā un vienīgā Latvijas mēroga dzīvnieku datubāze, kas palīdz patversmēm atrast dzīvniekiem jaunus saimniekus, portālam Diena.lv pavēstīja datubāzes pārstāvji. Dzīvnieku draugi mudina Latvijas patversmes sadarboties ar datubāzi un izvietot bez mājām palikušo dzīvnieku attēlus.

"Pukainis.lv tā ir pirmā un vienīgā Latvijas mēroga dzīvnieku datubāze. Sākumā var šķist, ka tā ir vienkārša mājaslapa, kurā kāds ievieto sludinājumus par dzīvniekiem, taču tā nav. Tas ir Vislatvijas tiešsaistes reģistrs dzīvniekiem bez mājām. Par visiem ievietotajiem dzīvniekiem iekš Pukainis.lv atbild patversmes un biedrības. Tas nozīmē to, ka visi redzamie dzīvnieki ir aprūpēti, veseli un sterilizēti vai kastrēti," norāda dzīvnieku draugi. 

Mājas lapas veidotāji norāda, ka sistēma ir ļoti vienkārša  un lai patversme ievietotu informāciju par dzīvnieku nepieciešami tikai trīs klikšķi.

Informācija par visiem pieejamajiem dzīvniekiem adopcijai ir atrodama ne tikai mājaslapā, bet arī mūsu Facebook lapā (https://www.facebook.com/pukainis.lv/), kur ievietojam arī jaunākās ziņas par visām mūsu aktivitātēm un to, kā mums veicas.

Lai Pukainis.lv sasniegtu savu mērķi, brīvprātīgajiem nepieciešams galvenokārt patversmju atbalsts. Jo vairāk Latvijas patversmes mums pievienosies, jo organizētāks un produktīvāks darbs tiks paveikts.

"Tāpat arī mēs meklējam atbalstītājus, kas var sniegt finansiālu palīdzību, kā arī citus ieinteresētos, kuri var piedāvāt savas rūpes un enerģiju," norāda Pukainis.lv komanda.

Ieskaties, varbūt šeit atradīsi savu nākamo labāko draugu: http://pukainis.lv/lv/dzivnieki-adopcijai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas