Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ķersies pie Sēnītes posma

Jau aprīlī varētu izsludināt iepirkumu rekonstrukcijas darbiem Vidzemes šosejas posmā no Garkalnes līdz Inčukalnam jeb tā saucamajā Sēnītes posmā. Kopš 1964. gada, kad šis ceļš tika uzbūvēts, tā segums nav pārbūvēts, bet tikai veikta seguma atjaunošana. Vai darbus varēs sākt šā gada beigās vai tikai nākamgad, valsts AS Latvijas Valsts ceļi (LVC) vēl precīzi pateikt nevar – daudz kas atkarīgs no iepirkuma gaitas.

Top komentāri

ome no laukiem
o
kad sāks būvēt, patreiz plānotās izmaksas palielināsies vairākkārt
Jūlijs.
J
"Kopš 1964. gada, kad šis ceļš (Garkalne-Sēnīte) tika uzbūvēts, tā segums nav pārbūvēts, bet tikai veikta seguma atjaunošana." Pievienotā shēma parāda daudz īsāku ceļa posmu... Garkalnes apkaimē ceļš Sēnītes virzienā vēl aiz dzelzceļa tilta tika pārbūvēts pirms dažiem gadiem.
bubulis
b
Nu lai remontē, šeit katru dienu tūkstošiem mašīnu izbrauc cauri. Tie, kas te rēķina miljonus uz kilometru, tomēr jāņem vērā, ka tur tomēr ir 4 joslas + asfaltētas nobrauktuves, kas pēc platības būtu apmēram tikpat cik 3 standarta divjoslu ceļi (kopā vairāk kā 30 km)+ tur ir vēl vairāki pārvadi, pieļauju, ka to pašu inčukalna pārvadu arī remontēs. Asfalta nestspēja arī te būs lielāka, jau remontētajā posmā bija tāds asfalta biezums kādu nekur citur Latvijā redzējis neesmu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas