Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

KNAB meklē darbiniekus

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis atklātu konkursu uz vakantajām vietām Izmeklēšanas un Korupcijas novēršanas nodaļās, aicinot darbā divus izmeklētājus, politikas plānotāju un sabiedrisko attiecību speciālistu.

Birojam nepieciešami divi izmeklētāji ar pieredzi pirmstiesas izmeklēšanā, galvenajam speciālistam politikas plānošanā vēlama darba pieredze korupcijas risku analīzes jomā vai attīstības plānošanā ar korupcijas novēršanu saistītā jomā, bet galvenajam speciālistam sabiedrisko attiecību jomā nepieciešama darba pieredze sabiedriskajās attiecībās un izpratne par pretkorupcijas pasākumiem. 

Kā portālam Diena.lv sacīja KNAB pārstāve Inta Šaboha, vakantās izmeklētāju vietas izveidojušās pēc tam, kad atlūgumu iesnieguši izmeklētāji Rimants Kuzma un Agneses Indriksone. Viņi birojā strādās vēl līdz oktobra beigām. Savukārt pārējās vakances KNAB radušās jau pirms kāda laika, kad cilvēki pametuši darbu birojā vai aizrotējuši strādāt kādā citā biroja nodaļā.

Uz vakancēm var pieteikties līdz 5.novembrim. 

Iepriekš raidījums Nekā personīga vēstīja, ka, birojā šķetinot iekšējās nesaskaņas, darbu tajā pametuši divi vadošie izmeklētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas